2777
2789
عنوان

فوریت پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 32 پست
روش خوندن خاصی ندارم مثل خرمیخوندم وسط راه ول کردم این شد درصدام وگرنه زیر 1000 حتما میاوردم

برای نهایی منابعتون چیاس؟

از کی شروع کردین به خوندن؟

انشالله بهترین نتیجه رو بگیرید

واقعا بستگی به علائق داره.مثلا اگه سرتون برای به چالش کشیدن خودتون تو زمان کوتاه درد میکنه کنترل خیل ...

ببینیم خدا چی میخواد 

فقط یه رشته الکی میخوام دوباره 1405 کنکور بدم انصراف میدم ازش نمیخوام پشت بمونم 

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه میخوام رشته الکی باشه فقط پشت نمونم بعد 1405 دوباره کنکور بدم ازش انصراف بدم البته 3 تا اولویت د ...

با این رتبه این هارو میاری مطمئن باش 

اگر هم میخوای انصراف بدی یه رشته بهتر برو امدی و سال بعدی پزشکی نیاوردی حداقل دانشجو پرستاری باشی 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

برای نهایی منابعتون چیاس؟از کی شروع کردین به خوندن؟انشالله بهترین نتیجه رو بگیرید

از همون مهر خوب میخوندم عمومیا فرمول 20 دارم تخصصیا نمونه سوال 98 تا 1403 با کتاب تست 

مرسی شماهم

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

با این رتبه این هارو میاری مطمئن باش اگر هم میخوای انصراف بدی یه رشته بهتر برو امدی و سال بعدی پزشکی ...

انشالله اخه اون موقع نمیتونم واسه کنکور بخونم

با سلاممگه برا خانم ها هم پذیرش دارن؟روحیات خیلی خاصی رو میطلبه طب اورژانس که مثل فوریت ها تو بحران ...

آیا ازدواج دو پزشک خوبه؟ به نطر تون اگه با پزشک ازدواج کنم مشکلی پیش نمیاد؟ 

دنبال چی میگردی؟

برو فیزیو برای چی فوریت؟ دارو هم ممکنه بیاری . رادیولوژی هم میاری

اگه پزشکی دارو فیزیو اوردم میرم وگرنه غیر اینا یه رشته اسون میخوام که بعدا ازش انصراف بدم قصدم فقط اینه پشت نمونم

اگه پزشکی دارو فیزیو اوردم میرم وگرنه غیر اینا یه رشته اسون میخوام که بعدا ازش انصراف بدم قصدم فقط ا ...

دولتی باشه فکر نکنم فرقی کنه . حداقل پرستاری برو درساش شبیه پزشکی اینا باشه بدردت بخوره

دنبال چی میگردی؟

انشالله اخه اون موقع نمیتونم واسه کنکور بخونم

همه رشته ها خوندنشون شب امتحانیه 

پرستاری رو ک مطمئن ام چون تو فامیل. داریم

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

دولتی باشه فکر نکنم فرقی کنه . حداقل پرستاری برو درساش شبیه پزشکی اینا باشه بدردت بخوره

تعهدیم بیارم میرم این رشته ها

میگن سخته نمیخوام تمرکزمو روش بزارم

برا تیر بخون میرسی به این رشته هاکلا پرونده شو تا ابد ببند دیگه نزار برا سال بعد

با نهایی متاسفانه وقت برای کنکوری خوندن نیست اخه😕

اره امسال هرچی قبول شدم میرم ولی اگه جز این سه تا بود باید از دانشگاه انصراف بدم برای کنکور 1405

با نهایی متاسفانه وقت برای کنکوری خوندن نیست اخه😕اره امسال هرچی قبول شدم میرم ولی اگه جز این سه تا ...

اشتباه میکنی 

از بعد امتحان زیست تا کنکور تقریبا یک ماه وقت هست 

در کنار امتحانام میشه با ساعت مطالعه بالا یه تایمی برای کنکوری خوندن هم گذاشت 

بازم هر طور که خودت راحتی 

من خودم به همه مشاوره میدم یکی نیست به خودم بگه 🫠