2777
2789
عنوان

فوریت پزشکی

561 بازدید | 32 پست

به نظرتون رشته خوبیه 

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

با سلام

مگه برا خانم ها هم پذیرش دارن؟

روحیات خیلی خاصی رو میطلبه 

طب اورژانس که مثل فوریت ها تو بحران نیستن همه ازش فرارین. منم کلا تو طب اورژانس 1 نفر همکار خانم دیدم چه برسه به فوریت

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

با سلاممگه برا خانم ها هم پذیرش دارن؟روحیات خیلی خاصی رو میطلبه طب اورژانس که مثل فوریت ها تو بحران ...

بله😑

رتبم بین 3هزار تا 4 هزار شده با درصدای اردیبهشت میخوام ببینم اگه پزشکی قبول نشدم برم سراغش

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله😑رتبم بین 3هزار تا 4 هزار شده با درصدای اردیبهشت میخوام ببینم اگه پزشکی قبول نشدم برم سراغش

منابعتونو میگین؟ کتاب و استاد

روش خوندن زیست و شیمی؟

فیزیو یا دارو دوس ندارین؟ 

منابعتونو میگین؟ کتاب و استادروش خوندن زیست و شیمی؟فیزیو یا دارو دوس ندارین؟

اولویتم اول پزشکیه بعد دارو بعد فیزیو بعدم فوریت پزشکی 

زیست خیلی سبز ریاضی مهر وماه شیمی مبتکران فیزیک خیلی سبز 

اولویتم اول پزشکیه بعد دارو بعد فیزیو بعدم فوریت پزشکی زیست خیلی سبز ریاضی مهر وماه شیمی مبتکران فیز ...

روش خوندن خاصی ندارم مثل خرمیخوندم وسط راه ول کردم این شد درصدام وگرنه زیر 1000 حتما میاوردم

فوریت جزوه رشته های پایین تجربیه چرا با چهار هزار نمیری فیزیو،بینایی،شنوایی،تغذیه این همه رشته خوب

اولویتمو بالا گفتم اخر سر اگه هیچ کدومشون نشد اینو برمیدارم 

بله😑رتبم بین 3هزار تا 4 هزار شده با درصدای اردیبهشت میخوام ببینم اگه پزشکی قبول نشدم برم سراغش

اگه پزشکی نیوردی 

برون دارو 

بینایی

شنوایی 

فیزیو 

فرهنگیان 

تمام پیرا پزشکی ها 

بعدششششش فوریت ک با رتبه۴۰هزارم میگیرن 

فوریت خیلیییی داغونه من پارسالبا۳۰هزار میاوردم نرفتم 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

اگه پزشکی نیوردی برون دارو بیناییشنوایی فیزیو فرهنگیان تمام پیرا پزشکی ها بعدششششش فوریت ک با رتبه۴۰ ...

اخه میخوام رشته الکی باشه فقط پشت نمونم بعد 1405 دوباره کنکور بدم ازش انصراف بدم البته 3 تا اولویت دیگم دارم 

پرستاری صد می‌ارزره به فوریت

پرستاری نمیخوام 

سابقه تحصیلی دارین یا میخواین نهایی هارو امتحان بدین

نه امتحان میدم امسال 12 

واقعا بستگی به علائق داره.

مثلا اگه سرتون برای به چالش کشیدن خودتون تو زمان کوتاه درد میکنه 

کنترل خیلی خوبی روی اعصابتون دارید

سرعت عمل بالا با توانایی کار طولانی دارید میتونه رشته خوبی باشه.

البته با رتبه ای که آوردید خیلی رشته های دیگه هم هست اما اگه علاقه دارید باید بپذیرید وارد رشته بسیار سخت و پرچالشی قراره بشید

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت