2777
2789

سلام من از گوگل یه شرکت پیدا کردم فعلا هیچکاری نکردم تماس گرفتم فقط فردا ساعت ۹ باید اونجا باشم تجربه دارید چی سوال میپرسن باید چیکار کنم چجوری‌ بپوشم اونجا چی ببرم؟

خدایا به امید تو

شما نمیخواد چیزی ببری.. میری فرم میدن بهت و پر و امضا میکنی. سوال خاصی هم نمیپرشن. نه عقیدتی نه سیاسی.... میزارن تو لیست اگر قبول شی که خودشون بهت لباس فرم میدن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال‌های کلی و ساده

بیشتر طرز رفتار طرف مهمه، اینکه برداشت کنن آدم بدون حاشیه، کاری و فرزی هست.

معمولی و ساده لباس بپوش، شناسنامه و کارت ملی ببر که اگه به امید خدا قبول شدی همونجا کارگزینی نامه‌ها رو بزنه بری برای سوءپیشینه و معاینات پزشکی.

مرسی

خواهشش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شرکت غذاییه

فقط چند تا توصیه بهت میکنم. چون خودم داخل محیط همیچین کارخونه هایی کار کردم.. اسه برو اسه بیا تا گربه شاخت نزنه.. از زندکست یه کلمه هم نرف نزن که کل شرکت پخش میشه. از پس اندازت هیجی نگو که میشی صندوق قرض الحسنه بدون باز پرداخت. یا اقایون به هیچ عنوان گرم نگیر و گرم سلام و علسم نکن که هزار فکر نامربوط در موردت میکنن. با هیچ کس صمیمی نشو 

فقط چند تا توصیه بهت میکنم. چون خودم داخل محیط همیچین کارخونه هایی کار کردم.. اسه برو اسه بیا تا گرب ...

مرسی ممنونم این‌چیزارو رو بهم گفتی منم اولین تجربمه و کسی پیشم نیست و خیلی بلد نیستم سنمم زیاد نیست خودم خیلی مواظبم ولی میترسم ضعیف باشم

خدایا به امید تو
مرسی ممنونم این‌چیزارو رو بهم گفتی منم اولین تجربمه و کسی پیشم نیست و خیلی بلد نیستم سنمم زیاد نیست ...

خواهش گلی. من ۴سال شرکت دارویی کار کردم. ادمها ظاهر باهات خوبن اما به موقعش جوری میکوبونتت زمین که ندونی از کجا خوردی.. موفق باشی دختر.. فقط اگر میخوای ارامش داشته باشی کلامی در مورد زندگیت به هیچ کس نگو. فقط شنونده باش و نه گوینده 

این حرفتون یادم میمونه❤️❤️❤️

🌹🌹🌹