2777
2789
عنوان

برای استخدام خط تولید شرکت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 20 پست
سلام عزیزم من مصاحبه رو دادم همچی اوکی بود ادرس طب کار هم بهم دادن اما تهش گفت باید ۷۰‌میلیون سفته ب ...

سلام دخترررر.. خوب خدارو شکر . طب کار که همه کارخونه ها.ازت تست تنفس میگیرن و شنوایی سنجی انجام میدن.. زمان ما از اقایون سفته میگرفتن. اما به نظر من سفته رو بده. یه جور ضمانته حسن انجام کاره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

سلام عزیزم من مصاحبه رو دادم همچی اوکی بود ادرس طب کار هم بهم دادن اما تهش گفت باید ۷۰‌میلیون سفته ب ...

در مورد سفته هم بگم حتما پشت نویسی کن و قید کن که فقط برای حسن انجام کار به فلان شرکت داده میشه و اعتبار دیگه ای نداره.. بزن تو نت میگه چی کار کنی که نتونن سفته رو احرا بزارن بی دلیل 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد سفته هم بگم حتما پشت نویسی کن و قید کن که فقط برای حسن انجام کار به فلان شرکت داده میشه و اع ...

خیلی ممنونم از راهنمایات هرجا هستی موفق باشی❤️❤️❤️❤️

خدایا به امید تو
فردا صبح میرم همه کاراشو کنم 😁😁

عزیز دلی.. موفق باشی 🌹🌹

خیلی ممنونم از راهنمایات هرجا هستی موفق باشی❤️❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم و همچنین 😘😘🌹