2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمم نیستدیروزم دیدیم داخل لوله بخاری یچی تکون میخوره، جداش کرد شوهرم دید ازاوناس، کشتش

ببین اصلا کاریت نداره سعی کن اروم اروم هدایتش کنی سمت بالکن یا حیاط هر کدومو دارین 

خدا نسل هر چی مارمولک‌ها منقرض کنه...متنفرم ازشون....آه اه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

هیچی بیخالش شو چیکارش داری من کمد دیواریم پر مارمولکه دیگ باهاش ساختم تازه زادو ولد میکنن

،😐😐

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خیلی بامزه ان مارمولکا گوگولی ان اونی ک ترس داره سوسکه اه مزخرف

هزارتا سوسک ببینم ی مارمولک نبینم متنفرررررم ازشون

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
نهههه مارمولک مثل سوسک چندش نیست که خاشک های دراز دراز مارمولک عشقه خوشگله

شاخک ☹️

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️