2777
2789

دختر داییم ۴۰سالشه بچه داره متاهله گاهی وقتا دلم گرفته بود با دوستم حرف میزدم تا دیر وقت این شمارمو داشت پیام میداد که صبح شد دیگه چقدر چت میکنی وقت خوابع وفلان منم بحساب اینکه سن مادرمو داره چیزی نمیگفتم یا همش میخواس واسه فامیلا شوهرش ازم خواستگاری کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد ببینه زید داری یا نه که پسر بفرسته بردی خاستگاری

یکی فرستاد معلوم نبود چیکاره بود کفتیم نه داداش پسره که شاغله رو فرستاده ولی خب مثلا یواشکی عکس منو نشون پسره داده بود بما نگفته به خالم گف بعد انقدر پروئه به خالم گف پسره ۳۵سالشه  حالا بزار ببینیم پسره میخواد یا ن خالم رید بهش 

منم مجردی توسط یک عزیزی ( یکی از اعضای خانواده) چک میشدم و همش مجبور بودم با دوستام چت فیک بسازم😅

ده بار خواستگاری کرد ازم واسه پسر داییش هی میگف حیفه از دستتون نره😂حالا پسره ی شهر دیگ خونه جدا داشت زندگی می‌کرد ولی معلوم نبود چیکارس و چ میکنه 

ده بار خواستگاری کرد ازم واسه پسر داییش هی میگف حیفه از دستتون نره😂حالا پسره ی شهر دیگ خونه جدا داش ...

منم حس میکنم اون شخص واسم یه خواب هایی دیده بود ولی خب نشد دیگه با همونی که یواشکی چت میکردیم الان سه ساله زندگی مشترک داریم😍

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است