2777
2789

بچه ها من ده دفعه عهد با خدا و خانوم فاطمه بستم و جواب نگرفتم :) 

خیلی از دین دور شدم ناخون کاشتم مژه کاشتم نماز نخوندم هزاران غسل گردنمه؛) 

خیلی گناه کردم (حق الله) 

الان چجوری برگردم، :)؟ میخوام محجبه شم میخوام واقعا مومن شم :) 🙃

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موانع غسل رو برطرف کن غسل،نماز اول وقت بهترین شروع بقیه اش خود به خود درست میشه،تصمیم خوبی گرفتی لطفا مصمم و قوی بمون سر حرفت🤍🫂

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

غسل ما فی ذمه انجام بده هرچی غسل گردنت باشه میریزه 

موفق باشید سعی کن سر وقت نماز بخونی یواش یواش عادت میشه بعد میشه همه زندگیت اون تایم اذان همش منتظری ک ب سمت خدا بری 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
موانع غسل رو برطرف کن غسل،نماز اول وقت بهترین شروع بقیه اش خود به خود درست میشه،تصمیم خوبی گرفتی لطف ...

تمام سعیم میکنم:) 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

خب چون از ته دلت ميخوايي دوباره برگردي نصف راهو اومدي عزيزم. 

از فردا برو ناخن و مژت رو ريموو كن. 

غسل كن. غسل همه چي. توبه،شهادت،محافظه(ميگن واسه وقتي كه ادم غسل به گردنش هست انجام ميدن. بازم از مرجع تقلقد و اينا بپرس)

از فردا هم شروع كن نماز خوندن به موقع. ديگه كم كم چيزاي ديگه بهش اضافه كن. 

مثلا روزي يه صفحه قران بخون. 

يه دور صلوات بفرست. 

استغفار كن. 

خدايي رو هم رفته ربع ساعت هم وقتت رو نميگيره. 

حجابت هم رعايت كن. 

هرچي پوشيده تره بپوش. 

بعد از چند روز ميفهمي چقدر حال خوب پيدا كردي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.