2777
2789
عنوان

نگرانم

75 بازدید | 6 پست

دخترم چندروز پیش برادرش رو (۱۰ ماهشه) بغل کرد یهو خورد زمین بعد نفسش بالا نمیومد بمیرم براش یک ربع خوابیده بود و درد می‌کشید از اون روز میکه مهره های ستون فقراتم درد میکنه حتی کلاس کاراته ام رفته بود امروز میگه سختم بود حرکات رو بزنم نگرانم نکنه آسیب دیذه

میترسم ببرمش دکتر بگه مهره هاش آسیب دیده خودمم انحراف ستون فقرات دارم خیلی نگرانم😭

وا خو حالا ببر . نگران این باش ۴ صباح دیگه ببریش دکتر ،دکتر بگه اگه زودتر اورده بودیش شاید میشد کاری ...

دق میکنم دکتره بگه مثل من شده 

خودمم بار سنگین بلند کردم ستون فقرات انحراف پیدا کرد هزار بار گفتم بچه رو بغل نکن گوش نمیده 

ولی میبرمش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دق میکنم دکتره بگه مثل من شده خودمم بار سنگین بلند کردم ستون فقرات انحراف پیدا کرد هزار بار گفتم بچه ...

سلام عزیزم چ کردی ؟

بهتر شد دخترت ؟

خودت چی بلند کردی اینطور شدی؟یهو شده مال خودت یا ب مرور زمان ؟

سلام عزیزم چ کردی ؟بهتر شد دخترت ؟خودت چی بلند کردی اینطور شدی؟یهو شده مال خودت یا ب مرور زمان ؟

سلام گلم نه وقت نکردم که هنوز فصل امتحاناشه یه بچه کوچیکم دارم 

ولی خودش میگه بهترم دیشب چک کردم انحرافی ندیدم 

خودم نوجوون ک بودم یه مادر بزرگی داشتم زمین گیر شده بود خدابیامرز سنگین بود یه دفعه بلندش کردم بردم حموم بعد از اون یهو حس کردم مشکل دارم و .... شایدم از قبل داشتم درجه ش بیشتر شده 

سلام گلم نه وقت نکردم که هنوز فصل امتحاناشه یه بچه کوچیکم دارم ولی خودش میگه بهترم دیشب چک کردم انحر ...

وای عزیزم💔

چ مهربون بودی . یاد مادر بزرگ خودم افتادم ک زمینگیر شده بود البته اون لاغر و سبک بود ولی خب چون ی طرف بدنش لمس شده بود وزنش بیشتر میشد . هر وقت میخواستم ی نفری بلندش کنم مامانم میدوید می اومد میگفت الان نمیفهمی اگه چیزیت بشه و چند سال بعد تاثیرشو میبینی . خدا بیامرزه همه شونو 💔

دخترتم هیچیش نیس مگه بچه ای ک بغل کرده چند کیلو بوده ؟

دیگه ۲۰ _۳۰ کیلو ک نبوده عزیزم . شما جساس شدی بخاطر بلایی ک سر خودت اومده . خودت راه درمان نداری ینی ؟ 

وای عزیزم💔چ مهربون بودی . یاد مادر بزرگ خودم افتادم ک زمینگیر شده بود البته اون لاغر و سبک بود ولی ...

پسرم فک کنم ۹ کیلوعه آخه دخترم لاغره بچه تا یه ربع خوابیده بود ناله می‌کرد 

قربونت برم خدا مادربزرگ شمارو هم رحمت کنه من کسی بهم چیزی نمی‌گفت خودمم چون خیلی دوستش داشتم همه کاری میکردم بعد ک کمرم اینطوری شد خدابیامرز انقدر گریه میکرد برام و غصه میخورد همش عذاب وجدان داشت

یه مدت کمربند مخصوص ساختن می‌بستم ورزش های مخصوص بعد من افتاد با دانشگاه رفتنم عارم میشد کمربند رو ببندم خیلی عجیب غریب میشدم باهاش کلا انداختم دور و نبستم البته من این سالها خداروشکر مشکلی نداشتم دکترم رفتم گفت درجه اش کمه ولی به قول شما خیلی حساس شدم