سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ابجی من بیماری روحی دارم، و شدیدا از گناهان میترسم، میخوام بخونم بلکه آروم شه و خدا ببخشم
ان شاء الله زودتر حالت خوب بشه
خدا خیلی خیلی مهربونه قطعا توبه کنی میبخشه البته باید جبران کنی
سعی کنی از گناه ها فاصله بگیری .
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
قبول باشه عزیزم من نمازشفع ووترمی خونم اکثرا۴نمازدورکعتی روبایدهردورکعت یه نیت نمازشب وسلام بگم ؟؟؟ ...
من خیلی وقته توفیق خواندن نماز شبو ندارم ... خیلی التماس دعا دارم قولم خدا قبول کنه ...
تو اینترنت بزنی بهتره
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
ابجی من خیللللی مراقبه دارم.واقعا تا جایی که میتونم مراقب اعمالم هستماما وحشت عجیبی از گناهان گذشتم ...
نگران نباش وقتی توبه کردی خدا بخشیده ...
فقط سعی کن به دستورات خدا عمل کنی همین نماز خواندن که متاسفانه منم کوتاهی داشتم...