79_asal مدیر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 252 عنوان بچه ها اگه پسری دیگه نگه بیا ببینمت و شما هی بهش بگید بیا و بهونه بیاره بگه بیکار نیستم بخدا و وقت ن | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 31 پست ندارم اونوقت تو ذهن اون پسر اون چی فکر میکنه راجبت دور تر میشه ازت؟ اگه نگی بهتره؟ میشه یکم راهنمایی کنید🩷 1404/02/16 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
79_asal مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 252 غیر مستقیم داره ازت فرار میکنه الان کات کنی بهتره پس چرا صبح تا شب پیام میده
بدبخت009 عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 5029 پس چرا صبح تا شب پیام میده از خودش بپرس از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺
sez1370 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 2221 بنظرت اون موقع بهتر میشه اینجوری دیگه تکلیف معلوم میشه اگه بخادت خودش سراغت میگیره اگرهم که نه دیگه میدونی که بیشتر از این نباید براش وقت بزاری
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 404 پس چرا از صبح تا شب چت میکنه شاید وقت گذرانی شاید عادت....من همین حرف شما تجربه دوست صمیمی بود اخرش یه طوری پسره رفت هنوزم که هنوز دوستم به اون اقا بعد چند سال فکر میکنهبه نظرم بهتره رک و راست همه باهاش درمیون بزاری و فکرت بهش بگی شایدم واقعااا نمیتونه و کار داره تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
79_asal مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 252 شاید وقت گذرانی شاید عادت....من همین حرف شما تجربه دوست صمیمی بود اخرش یه طوری پسره رفت هنوزم که هنو ... شانس کنه بدبخت میدونم آخرش مثل دوستت میشم
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 404 شانس کنه بدبخت میدونم آخرش مثل دوستت میشم خدا نکنه. جانم همه چی درمون داره چاره شمام اینه باهاش صحبت کنی با ارامش ولی رک وراست بگو من این حس دارم ازت میگیرم تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 8521 پس چرا از صبح تا شب چت میکنه خب یه مدت برا چت کردن بهونه بیار تا ببینیم چی میشه
79_asal مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 252 خدا نکنه. جانم همه چی درمون داره چاره شمام اینه باهاش صحبت کنی با ارامش ولی رک وراست بگو من این حس د ... میگه بخدا اصلا وقت ندارم بیکار نیستم قبلاً ماشین میآورد بهش گفتم دوباره گفت بخدا حوصله ماشین ندارم دیگه با موتور میرم مغازه کلا از این حرفابخاطر همینه منم گیج شدم میگم اگه داره فرار میکنه خب چرا رک نمیگه از ی طرف چرا داره قسم میخوره با توضیح
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 404 میگه بخدا اصلا وقت ندارم بیکار نیستم قبلاً ماشین میآورد بهش گفتم دوباره گفت بخدا حوصله ماشین ندارم د ... حالا یه ذره زمان بده ببین شرایط چطور میشه شاید واقعا نمیتونه و داره راست میگه،زندگی الان واسه مردا خیلی سخت شده تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
79_asal مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 252 حالا یه ذره زمان بده ببین شرایط چطور میشه شاید واقعا نمیتونه و داره راست میگه،زندگی الان واسه مردا خ ... بنظرتون چقد زمان بدم یعنی چند ماه
79_asal مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 252 خب یه مدت برا چت کردن بهونه بیار تا ببینیم چی میشه مثلا چطور چی بگم چطور بهونه بیارم
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 404 بنظرتون چقد زمان بدم یعنی چند ماه چند ماه که نه چون دروغه نتونه ی روزی خالی کنه برات مثلا یکی دو هفته تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️