2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا از صبح تا شب چت میکنه

شاید وقت گذرانی شاید عادت....من همین حرف شما تجربه دوست صمیمی بود اخرش یه طوری پسره رفت هنوزم که هنوز دوستم به اون اقا بعد چند سال فکر میکنه

به نظرم بهتره رک و راست همه باهاش درمیون بزاری و فکرت بهش بگی شایدم واقعااا نمیتونه و کار داره 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

شانس کنه بدبخت می‌دونم آخرش مثل دوستت میشم

خدا نکنه. جانم همه چی درمون داره چاره شمام اینه باهاش صحبت کنی با ارامش ولی رک وراست بگو من این حس دارم ازت میگیرم 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خدا نکنه. جانم همه چی درمون داره چاره شمام اینه باهاش صحبت کنی با ارامش ولی رک وراست بگو من این حس د ...

میگه بخدا اصلا وقت ندارم بیکار نیستم قبلاً ماشین میآورد بهش گفتم دوباره گفت بخدا حوصله ماشین ندارم دیگه با موتور میرم مغازه کلا از این حرفا

بخاطر همینه منم گیج شدم میگم اگه داره فرار می‌کنه خب چرا رک نمیگه از ی طرف چرا داره قسم میخوره با توضیح 

میگه بخدا اصلا وقت ندارم بیکار نیستم قبلاً ماشین میآورد بهش گفتم دوباره گفت بخدا حوصله ماشین ندارم د ...

حالا یه ذره زمان بده ببین شرایط چطور میشه شاید واقعا نمیتونه و داره راست میگه،زندگی الان واسه مردا خیلی سخت شده 

بنظرتون چقد زمان بدم یعنی چند ماه

چند ماه که نه چون دروغه نتونه ی روزی خالی کنه برات مثلا یکی دو هفته