2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ازدواج به این چیزا نیست.اگه خودت اذیت میشی واقعا رو مخته.برو عمل کن.

من فکر میکردم خوبم....تا خالم به مامانم گفت مامانم بهم که الان دخترا ظاهر براشون خیلیی مهمه(( منم دماغم بزرگه)) و عمل کنم.

اخه خودم فکر میکنم مثلا اگه صرفا دختر منو واس دماغم رد کنه یا قبول کنه ۳ سال دیگه قیافم براش عادی میشه و اون جذابیت اولیه رو نداره چی پس اگه انقدر ظاهر بین باشه

چه جالب فقط من پیشونیو کله کچلو شنیده بودم خوبه.خخخخدماغ بزرگم اومد روش😂😂😂

آره یه دوست داشتم سر کلاس دماغ بخیه مسخره می‌کرد و پاهاش به نسبت قدش خب بزرگ بود. معلممون هم اینو بهش گفت وتو ذهن من مونده بعد 10 14 سال

آره یه دوست داشتم سر کلاس دماغ بخیه مسخره می‌کرد و پاهاش به نسبت قدش خب بزرگ بود. معلممون هم اینو به ...

مثلا تو سربازیمون افسر نگهبانمون گفت چون چشات درشت و قشنگن دماغتو عمل کنی خیلی قشنگ تر و عالی تر میشی 

میدونم قشنگ تر میشم ولی از عوارضش میترسم مثلا سینوزیت یا مشکل تنفسی ایناش

دقیقا عمل نکن. خیلی سخته خیلی. خیلی. مشکل تنفسی که صد درصد رفع نمیشه گاها ممکنه حس بویایی از دست بره. فشار به بینی نباید بیاد صربه نخوره. نمیتونی رو شکم حداقل تا یکسال بخوابی. دندان ها بشدت آسیب دیده. همیشه ترس از ضربه خوردن تو صورت دارید 

اینارو در نظر بگیرید بعد عمل کنید

من فکر میکردم خوبم....تا خالم به مامانم گفت مامانم بهم که الان دخترا ظاهر براشون خیلیی مهمه(( منم دم ...

مگه دماغت خیلی بزرگه؟؟؟نه شاید کلی گفته منظوری نداشته.قبلا کسی دیگه گفته دماغت بزرگه؟؟؟تازه یه موضوعی دماغ یکی از آشناهامون اصلا عمل نکرده ولی خیلی انگار عملیه.اون میگه میرم خواستگاری دخترا خیلی بد و با تمسخر میگن دماغتم که عملیههههه.ببین دخترا همه چی گو هستن.😄😄شاید ظاهر منظور سوسولگریو قرتی بازیه

مثلا تو سربازیمون افسر نگهبانمون گفت چون چشات درشت و قشنگن دماغتو عمل کنی خیلی قشنگ تر و عالی تر میش ...

نه دکترای خوب زیادن.تکنیکای عمل خیلی مهمه.الان قزوین دکتر واردیو خیلی عملاشو میدونم بدون دردو عوارضه.و از شهرای دیگه پیشش میرن.

دقیقا عمل نکن. خیلی سخته خیلی. خیلی. مشکل تنفسی که صد درصد رفع نمیشه گاها ممکنه حس بویایی از دست بره ...

وای دندونم مگه اسیب میبینه؟؟؟؟

من الان خونده بودم حتی طرف بعدش مشکل سینوزیت پیدا کرده....

من خداروشکر دارم نفس میکشم مشکل نفسی ندارم واقعا دلم نمیخواد سلامتیمو از دست بدم خداییش

بعد مثلا من فکر میکنم اگه صرفا دختری به خاطر دماغم فقط بخواد تو خواستگاریم جواب رد بده (( زیبایی فقط به دماغ نیست چشم رنگ پوست و خیلی چیزای دیگم دخیلن)) 

یا جواب مثبت بده بعد ۳ ۴ سال انقدر ظاهر بینه خب ظاهرم براش تکراری میشه و اون جذابیت دیگه به چشم نمیاد که.،..