2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دماغت خیلی بزرگه؟؟؟نه شاید کلی گفته منظوری نداشته.قبلا کسی دیگه گفته دماغت بزرگه؟؟؟تازه یه موضوع ...

دماغم راستش بزرگ هستش و تو مدرسه که مثلا چند تا پسر دماغمو مسخره میکردن باهاشون درگیرم شده بودم چون رو داده بودم بهشون........

دروغ چرا بله دماغم بزرگه......

ولی خب نمیدونم اگه تو خواستگاری مثلا دختره فقط واس دماغم ردم کنه یا بخواد قبولم کنه چون دماغم مناسبه بعد چندین سال که چهرم تکراری شد مثلا بعد ۲ ۳ سال چی؟؟؟؟ 

آره دندان منی کهعمل کردم تحت تاثیر قرار گرفته. دلیلشم نمیدونم. بماند کهبخاطر نوع بخیه کرومیکی که میزنن. تا مدت ها دهن و دماغت بو گند میگیره. فین نمیتونی کنی. همش حس میکنم یه استخون تو لبمه. بین لب و لثم و برش زدن و سر جاشم اندوختن. خیلی بدهخیلی

بعد دوسه سال قیافه تکراری میشه اگه میدونی تو روحیات اثر داره عمل کن. ولی تنفس خودت به خطر ننداز. صرف اینکه برا کوچک کردن دماغ بعضی دکترها شاخک هایی که مخصوص مرطوب نگه داشتن بینی و تصفیه هوای ورودی هست را برمیدارن و نتیجه میشه خشکی بیش از حد بینی

آره دندان منی کهعمل کردم تحت تاثیر قرار گرفته. دلیلشم نمیدونم. بماند کهبخاطر نوع بخیه کرومیکی که میز ...

اوه یا خدا

امیدوارم زود تر خوب شید واقعا براتون متاسفم

براتون دعا میکنم 

بول یکی همه چیز کهنباید کامل باشه. باید جای یه عه ای داشته باشه. مثلا فلانی چشم و ابروش قشنگه ولی یییی دماغش بزرگه تا آدم تو چشم نیاد. ماشینش خوبه ولی عههههه اینجاش خط داره. متوجه منظورم بشید آن شا الله

بعد دوسه سال قیافه تکراری میشه اگه میدونی تو روحیات اثر داره عمل کن. ولی تنفس خودت به خطر ننداز. صرف ...

اوه مرسییییی....

ولی خب تحقیق کردم خیلیا هستن که میگن کاش نمیکردیم خیلیام میگن راضییم

بیشتر شانسه......

من ادم ریسک پذیری نیستم

بول یکی همه چیز کهنباید کامل باشه. باید جای یه عه ای داشته باشه. مثلا فلانی چشم و ابروش قشنگه ولی یی ...

بنظر من هیچ ادمی تمام و کمال کامل نیست هممون نقصایی داریم چه ظاهری چه باطنی....ازدواج توافق این نقص هاست