2777
2789
عنوان

وقتی از دست شوهر ناراحت میشی و اون قهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 128 پست
انگارشوهرمنو گفتی .هم دست بزن داره هم بچگی سختی داشته هم هواموداره پیش بقیه هم همه چیزاکه گفتی

ش هر من از بچگی کتک زیاد می‌خورده مجبور بوده سخت کار کنه الان خداروشکر با خوانوادش قطع ارتباطی از نظر روحی و روانی و جسمی از طرف خانوادش و اطرافیانش خیلی آسیب دیده و سختی کشیده و خیلی ها ازش سو استفاده کردن

اما  خداروشکر هیچوقت سر خم نکرد تو بدترین دوران زندگیش و فقیریش  بازم غرورمو داشت و محتاج کسی نشد خیلی سختی کشیده بمیرم براش که اینقدر مظلوم بوده🥺 واقعا بغضم گرفت وقتی به سختی هاش و دردایی که کشیده فکر میکنم

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شوهرمنم زود قهرمیکنه البته اوایل ازدواجمون بیشتر بود ولی الان بهتر شده اون موقع ها من منت کشی می ...

نمیرم سمتش ولی میترسم سرد بشه رابطمون

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
بحثای ماهم بیشتر سر عدم توجه

من کلا دیگه میخام چیزی نگم سر هیچ و پوچ عصبی میشه بد هم میشه

بهش میگم آسیب رو تو میبینی هم قلبت هم اعصابت رو داغون میکنی هم مارو از خودت دور میکنی

یا باور نمیکنه فکر نمیکنه همچین چیزی بشه یا باور میکنه و براش مهم نیست

من کلا دیگه میخام چیزی نگم سر هیچ و پوچ عصبی میشه بد هم میشهبهش میگم آسیب رو تو میبینی هم قلبت هم اع ...

نه شوهر من آنقدر آروم و صبوری که منو دق میده

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
نه شوهر من آنقدر آروم و صبوری که منو دق میده

خدا برات نگهش داره

شوهر منو ببینی یعنی ی چیزی یادم بره یک اعصاب خوردی درست میکنه 

اصلا تعجب میکنم روز به روز داره برام سخت تر میشه

کاش خدا دستشو رو سرش بکشه همین

ش هر من از بچگی کتک زیاد می‌خورده مجبور بوده سخت کار کنه الان خداروشکر با خوانوادش قطع ارتباطی از نظ ...

واااااای باورم نمیشه بخداهمه این شرایط شوهرمنم داره یعنی حتی قطع ارتباط با خوانوادش .

تا چند روز؟

بیشتر مواقع به چندروزنمیکشه ولی بعضی مواقع بدجورازش شاکی میشم تا چندروزمحلش نمی‌دم اونم لج می‌کنه وگرنه بعدهردعوا خودش میاد سرحرف با می‌کنه یوقتایی زودبیخیال میشم یوقتایی کشش میدم مث همین امروز دیشب سر اینکه شامم خمیرشده بودکلی غرزدروشواونورکرد خواستم پامو بندازم روش نذاش منم هیچی نگفتم بعدچنددیقه خودش پامو کشید روخودش ،بعدصبی لباسشویی رو تعمیرکاراورددرست کرد خیلی خوش اخلاق شده بود وباهام حرف زد ولی من محلش ندادم بعدم که بهش گفتم کاش چند ساعت نبینمت دوباره شروع کرد که بمیری من دیگه کلا نبینمت و تصادف کنی و....بازظهری ازخواب بیدار شداومدبوسم کردبغلم کردمنم محلش ندادم که دراخرگف پس من میرم پیش دوستام شب گفتم هرکار میخوای بکن الآنم رفته پیش دوستاش

همسر سابقم اینطوری عقده ای بود دست پیش میگرفت زودتر از من قهر میکرد

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خدا برات نگهش دارهشوهر منو ببینی یعنی ی چیزی یادم بره یک اعصاب خوردی درست میکنه اصلا تعجب میکنم روز ...

شوهر من خیلی آرومه ولی یه چیزی جا به جا بشه میره رو مخش آنقدر که تمیزه انگار وسواس داره 

من روی توجه کردنش خیلی حساسم 

نمیدونم بقیه مردم اینجورین یا من خیلی حساسم 

مثلا میریم جایی نگاهه من نمیکنه 

حرف نمیکنه با من انگار غریبه ام 

چند روز پیش رفته بودیم خونه جاریم 

با جاری و داداشش صحبت می‌کرد یه ثانیه هم منو نگاه نکرد با اونا حرف می‌زد و نگاش رو اونا بود 

منم دیگه نه نگاهش کردم ازون روز نه حرف زدم باهاش اونم که بدتر از من 

همسر سابقم اینطوری عقده ای بود دست پیش میگرفت زودتر از من قهر میکرد

وووی دقیقااا خیلی حرص درارهه

بیشتر مواقع به چندروزنمیکشه ولی بعضی مواقع بدجورازش شاکی میشم تا چندروزمحلش نمی‌دم اونم لج می‌کنه وگ ...

شوهر من اصصصصلاااا نمیاد اصلاا معذرت خواهی نمیکنه 

خودم قهر کنم نمیاد ناز بکشه 

مگه مرد نباید ناز بکشه پس چرا این بدتر ناز میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز