2777
2789
عنوان

شوهرمو به راحتی ببخشمش یانه 😑

1296 بازدید | 27 پست

بیاید 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما عقدیم 

جمعه شوهرم شام ویلای مابود حس کردم مثل همیشه غذا نخورد کمترخورد بهش گفتم بخور بدنت شبیه آرمین تواف ام هست حیفه لاغر نشی 

حالا ازونموقع تادیشب رفته بود توقیافه.

نه محبتی نه چیزی 

محل سگ نمیزاشت بهم.

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بعد بهش زنگ زدم گفتم ببین من ازدواج نکردم که تنهاتر بشم کم محلیاتو بس کن اخه مرد چراباید دوروز کامل باادم قهر کنه یعنی چی .

تو هم شوخی زننده یا خطایی داشتی من هیچوقت حتی یه ساعت باهات قهر نکردم. 

ما عقدیم جمعه شوهرم شام ویلای مابود حس کردم مثل همیشه غذا نخورد کمترخورد بهش گفتم بخور بدنت شبیه آرم ...

ای بابا 

چکار مردا دارید مامان بازی در میارید براشون ؟؟ 

نخورد فدا سرت

سعی کن درست تعریف کنی نه اینکه بیای ابرو درست کنی چشمش هم در بیاری

.

گفت چند ماه قبل هم بهت گفته بودم از هیکل و بدن کسی چیزی نگو 

و گفت فاطمه دارم ازت متنفر میشم 

توذهنم داره تنفرمیاد .

حرفو یبار به ادمیزاد میزنن 

گفتم خب من خواستم ازت تعریف کنم ولی گفتم بدنت مثل فلانیه اسم کسیو اوردم حق باتوعه ناراحت شدی ببخشید.

بعد چیزی نگفت و خدافظی کردیم.

چند ماه قبلم باهم آقای قاضی نگاه میکردیم اول فیلم قاضی واردشد اومد بره جایگاهش بشینه گفتم عه این تونت زده متولد ۵۴ چه خوش قدو هیکله بااین سنش  شوهرم خیلی ناراحت شد

خلاصه دیشب من خییییلی ناراحت شدم بعد اون تماس که گفت دارم ازت متنفر میشم

نیم ساعت بعدش باز زنگ زد ...

گفت آخه چرا جنگ اعصاب درست کردی حیفه نکن همه چی خوبه رابطه خوبه چرا گریه میکنی 

بهش گفتم وقتی میگم همه کسم تویی معنیش این نیست خانواده ندارم . معنیش اینه که محبت و احترام و توجه و .... همرو ازتوفقط میخوام و بقیه اولویت نیستن .

چرا یه حرفی میزنی دل ادمو بشکنی منکه مغذرت خواستم اره داشتم ازت تعریف میکردم نباید اسم کسیو میوردم وگرنه اصل کارم اشتباه نبود حرفم خیلی بد بوده 

زیرپای ادموخالی نکن 

یعنی چی دارم ازت متنفر میشم