2777
2789
عزیزم در خونه رو قفل کن یادم یکبار از دانشگاه میومدم سر سهر بود دیدم یک بچه پابرهنه و کوچولو شاید دو ...

پایین خونمون سوپر مارکته میره برای خودش یا برای من چیزی بگیره یا مادرم سر کوچمونه میره خونشون و بدون اجازه از اونجا میره اینورو اونور سوپر مارکت ک نزارم بره کلا بهونه میگیره یا ب همسرم.میگم بره نمیره میگه بچرو بفرست ولی با این پست ی تلنگری بهم خورد من بعد باید خیلی مراقب باشم 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 
منم حال تورو دارم.😭😭😭کلا هر جا میبینم به بچه ای ظلم میشه تا چند وقت اصلا حال مساعدی ندارم.

منم همینطور

حالا تا مدتها باید تو مغزم عزاداری کنم😭😭😭😭😭

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین خونمون سوپر مارکته میره برای خودش یا برای من چیزی بگیره یا مادرم سر کوچمونه میره خونشون و بدون ...

اره عزیزم حتما در قفل کن بچه خیلی چیزها ممکن بخواد والدین نباید بذارن نهایت دو سه روز گریه و نق نق میکنه بعد ببینه باج نمیدی خودش اروم میشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

وای خیلی سخته. الان که خودم بچه دارم بهتر درک میکنم.حتی فکرش برام عذاب آره. عکسش رو تو تل دیدم پخش کردن. براش آیت الکرسی خوندم انشالله به زودی و صحیح و سالم به آِغوش خانواده برگرده.

آخه چطوری دلشون میاد بچه دزدی کنن؟ دل بچه و پدر و مادر رو خون کنن؟ خدایا خدایا. خدا لعنت کنه همچین ادمای رذلی رو. الهی ک دستشون قلم بشه. دست بچه دزد ها رو باید برید تا عبرت بشه برای بقیه😢😢😢😢😢

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست... 
بچع ها بیاین خبرخوش بجه پیداشد

چرا نمیگید کجا بود چطور سریع پیداشد؟؟؟

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃