2777
2789
واقعا نمیدونم تو این مملکت گل و بلبل که هر روز خبر تجاوز و قتل یک بچه به گوش میرسه چطور والدین باز ب ...

دقیقا.من خودم دیدم مادر بیفکر اینجوری.هزار بار بهش گفتم نذار بیرون بمونه میگه نه خیالت راحت همه اینجا میشناسنمون

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه زیادگریه زاری میکرده که میرم مغازه قاقابخرم دیگه مامانشم فرستاده که مثلامغازه نزدیکه چه میدونست ...

اخه ۳ ساله رو تنها می فرستن مغازه ؟ چی بگم اخههه🤭🤭😐😐

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

من حتی اجازه نمیدم بره در خونه واحد روبروییم 

تا مجبور مجبور نباشم حتی تنها خونه مادرم نمیذارم

الان هی میخوام بزارمش مهد میترسم تنها بمونه یبار تنها موند یک ساعت استرس نابودم کرد

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

عزیزم چه قدر نازه 

اخه بچه ی ۳ ساله مگه از  پول و .. حتی سر در میاره که می فرستنش ؟

مردم عجیبن والااا

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
دقیقا.من خودم دیدم مادر بیفکر اینجوری.هزار بار بهش گفتم نذار بیرون بمونه میگه نه خیالت راحت همه اینج ...

انگار دزد به شناختن و نشناختن کار داره

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
عزیزم چه قدر نازه  اخه بچه ی ۳ ساله مگه از  پول و .. حتی سر در میاره که می فرستنش ؟ &nbs ...

پیدا شده عزیزم غصه نخور 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

سلام خانمایه گل ببخشیدمن نبودم حوابتونوندادم شکرخدا بچه صحیح وسالم پیداشده خیالتون راحت عکسش توفضای مجازی پخش شده بودیه خانونی شناخته بااینکه موی بجروسیاه رنگ کرده بودن خدانشناسا بعدگزارش داده بچروپیداکردن😍😍😍

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
پیدا شده عزیزم غصه نخور 

اره خداروشکر

ممنون عزیزم❤️