مامانa مدیر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 8138 عنوان دزدی دختربچه | مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 86 پست ازتوکوچه مادختربچه سه سالروامروزظهردزدیدن.... دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍 1396/11/17 | 02:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2331عشقم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 4788 خب بگو چی شد چطور پیدا شد؟؟ 😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
مهسا_مامان(سید_اهورا) عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 واقعا نمیدونم تو این مملکت گل و بلبل که هر روز خبر تجاوز و قتل یک بچه به گوش میرسه چطور والدین باز ب ... دقیقا.من خودم دیدم مادر بیفکر اینجوری.هزار بار بهش گفتم نذار بیرون بمونه میگه نه خیالت راحت همه اینجا میشناسنمون کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
پسرکم،_تمام_زندگیم عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 913 بچع ها بیاین خبرخوش بجه پیداشد خداروشکر😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😍😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
چمدون عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 3789 بچه زیادگریه زاری میکرده که میرم مغازه قاقابخرم دیگه مامانشم فرستاده که مثلامغازه نزدیکه چه میدونست ... اخه ۳ ساله رو تنها می فرستن مغازه ؟ چی بگم اخههه🤭🤭😐😐 دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم 🍀🍀
2331عشقم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 4788 من حتی اجازه نمیدم بره در خونه واحد روبروییم تا مجبور مجبور نباشم حتی تنها خونه مادرم نمیذارمالان هی میخوام بزارمش مهد میترسم تنها بمونه یبار تنها موند یک ساعت استرس نابودم کرد 😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
چمدون عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 3789 عزیزم چه قدر نازه اخه بچه ی ۳ ساله مگه از پول و .. حتی سر در میاره که می فرستنش ؟ مردم عجیبن والااا دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم 🍀🍀
baran59 عضویت: 1395/05/22 تعداد پست: 11241 دقیقا.من خودم دیدم مادر بیفکر اینجوری.هزار بار بهش گفتم نذار بیرون بمونه میگه نه خیالت راحت همه اینج ... انگار دزد به شناختن و نشناختن کار داره هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
baran59 عضویت: 1395/05/22 تعداد پست: 11241 عزیزم چه قدر نازه اخه بچه ی ۳ ساله مگه از پول و .. حتی سر در میاره که می فرستنش ؟ &nbs ... پیدا شده عزیزم غصه نخور هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
مامانa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 8138 سلام خانمایه گل ببخشیدمن نبودم حوابتونوندادم شکرخدا بچه صحیح وسالم پیداشده خیالتون راحت عکسش توفضای مجازی پخش شده بودیه خانونی شناخته بااینکه موی بجروسیاه رنگ کرده بودن خدانشناسا بعدگزارش داده بچروپیداکردن😍😍😍 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
چمدون عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 3789 پیدا شده عزیزم غصه نخور اره خداروشکرممنون عزیزم❤️ دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم 🍀🍀
تکرارنشدنی عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 906 کسی فعلاخبرنداره دوربین های مداربسته فیلم گرفتن ازش دوتازن دزدیدن😲😲😲😲 پیدا شد بچه
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7433 کجایید خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...