2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکسشه بمیدم براش

ای وایییییی.خدایا خودت نگهدارش باش.بچه ها خیلی معصومن.چیکار به بچه ها دارین آخه بی شرفا.خدا لعنتشون کنه.الان کجاست؟سیره یا گرسنه.میخنده یا گریونه😭😭😭😭😭خدایا خودت مرحم دل مادرش باش.خیلییییی سخته عزیزه دلت .جیگر گوشه ات پیشت نباشه 😢😢😢😢

تنهانبوده یه بجه بزرگترازخودشم کنارش بوده ولی بچروکه بردن اینم گیج شده بیچاره اونم بچس

امیدوارم به زودی زود پیدا بشه متاسفانه مامان خود منم خیلی خوش خیال بود یکبار دخترمو سپردم بهش رفتم کتاب بخرم با بردارم که اون موقع ۱۲ سالش بود فرستاده بودش بیرون کلی باهاش بحث کردم که چه کاری کردی اگر یک دزد بچه رو برداره ببره اخه برادر من چی کار میخواد بکنه کلا جامعه ما خیلی بد و وحشتناک شد متاسفانه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

من عکسشو دیدم توو نت پخش شده.طفلی چقدم خوشگله. مادرا توروخدا مواظب فرشته های کوچولو باشین اونا نمیتونن از خودشون دفاع کنن 😔😔😔

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

نمیخوام بگم تقصیرمادرشه هااراین جمله برم میادولی وافعااینجابایدگفت تقصیرمادرشه اخه بچه اون سنی رومیفرستن بیرون

من هیچوقت پسرموباشوهرم نمیزارم برن بیرون چون مطمءنم گمش میکنه خیلی حواس پرته اصلاحواسش به بچه نیس خیلین ناراحته ارمن چرانمیفرستم ولی مت اصلادراینموردکوتاه نمیام چون دل گندس ممکنه بره تومغازه خریدیربع طول بکشه ولی برنگرده ببینه پسرم کجاس

براهمون هربچه ای که گم میشه من میگم مقصرپدرمادرشن 

وخدایی که بشدت کافیست
حالا من چه  کاری از دستم برمیاد😭😭😭😭😭😭😭

خودم افسردگی دارم با این تاپیک هم میخوام هاااااییییی هاااااییییی گریه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا خودت برش گردون😭😭😭😭😭

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
پسر منم حیلی سر ب هواست بدون اجازه میره همه جا این.مشکلو از دوسالگی باهاش دارم نمیدونم چیکار کنم ک ب ...

عزیزم در خونه رو قفل کن یادم یکبار از دانشگاه میومدم سر ظهر بود دیدم یک بچه پابرهنه و کوچولو شاید دو سال و نیمه گوشه خیابون وایستاده گرفتمش بغلم گفتم شاید خونه شونو بشناسه تو اولین کوچه که رفتم دریک خونه باز بود زنگ زدیم اومدن پایین دیدیم بله بچه ایناست مهمون اومده سرشون شلوغ شده نفهمیدن بچه اومده بیرون 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
حالا من چه  کاری از دستم برمیاد😭😭😭😭😭😭😭 خودم افسردگی دارم با این تاپیک هم میخوام هااااایی ...

منم حال تورو دارم.😭😭😭کلا هر جا میبینم به بچه ای ظلم میشه تا چند وقت اصلا حال مساعدی ندارم.

نمیخوام بگم تقصیرمادرشه هااراین جمله برم میادولی وافعااینجابایدگفت تقصیرمادرشه اخه بچه اون سنی رومیف ...

بعضی مواقع واقعا مادر و پدر کلافه میشن همچین خطایی میکنن

کار خوبی میکنی بچتو نمیفرستی با شوهرت وقتی حواس جمع نیست👌

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲