2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ سرخ شده بلد نیستم ولی قبمه ربشو جدا سرخ کن . نیم ساعت اخر پخت زعفرون و دارچین و هل و گلاب بزن 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
برنج هم میخوام کته درست کنم چند ساعت بخیسونم وچقد اب بریزم شفته نشه

کته ریسکش بالاس . ی وقت میبینی خوب نمیشه 

ابکش کن بهتره

دوساعت تو اب و نمک خیس کن بعدم اب ک جوش اومد بریز 

تهدیگ سیب زمینی هم بذار

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

اول مرغارو ۵ دقیقه بذار بجوشه با اب بعد ابشو بریز

دوباره اب بریز و پیازدرسته،زرد چوبه،برگ بو بذار توش.بعد بذار با پیچ خیلی ملایم ۱ ساعت بپزه.بعدش سرخ کن خیلی خوشمزه میسه.سرشم بذار دم میکشه قشنگ

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

کته واسه مهمون!!!

یهو شفته نشه با تعداد بالا

ابکش کن حتما و ابکش دوسه پیمونه بیشتر بریز حتما

واسه مرغتم با پیاز فراوان سه چهارتا پیاز بزرگ بزار خوب سرخ بشه و پیاز ک طلایی شد و مرغتم سرخ

ادویه بریز 

زعفرون دم کرده غلیظ هم اضافه کن بزار دو سه دقیقه با درب بسته بپزن باهم

بعد ابلیمو و آب بریز

با آب پرتقال و زعفران   خیلی خوشمزه میشه   مرغ هارو اول با زردچوبه تو روغن دو طرفشو خوب طلایی سرخ کن  بعد تو یه تابه دیگه پیاز رنده شده رو سرخ کن آب پرتقال بریز و مرغ ها رو بچین توش   بعد هم زعفران دم کرده بزیز و بذار نیم ساعت جا بیفته

اول مرغارو ۵ دقیقه بذار بجوشه با اب بعد ابشو بریزدوباره اب بریز و پیازدرسته،زرد چوبه،برگ بو بذار توش ...

اب بجوشونه مرغو بد میشه مزه زهم میگیره و اون حالت آب‌پز رو داره

مهمونیه ریسکش بالا

همون سرخ و طلایی کنی بهتره

اب بجوشونه مرغو بد میشه مزه زهم میگیره و اون حالت آب‌پز رو دارهمهمونیه ریسکش بالاهمون سرخ و طلایی کن ...

نه عزیز چون میریزه یبار ابشو اتفاقا مزه بدش میره اصلا سرش یه کفی میاد که مشخصه مزه بدشه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

بنظرم کته نذار ابکش کن هم دون دون میشه هم اینکه کته ریسکش زیاده 

مرغتم اول ۴۰دیقه بذار بپزه با نمک و فلفل و لیمو ‌فلفل دلمه ای زردچوبه یه کوچولو هم چوب دارچین بنداز 

بعد که پخت وردار تو روغن و کره و زعفرون سرخش کن با شعله ای کم

قیمه هم پیاز رو سرخ کن طلاییی که شد بعد گوشتت رو سرخ کن تو همون پیازا و بعد رب رو بریز اونم یکم تفت بده تا سرخ شه 

و اینکه چوب دارچین و نمک و فلفل و زعفرون بزن بذار بپزه در آخر هم بهش یه قاشق چای خوری گلاب اضافه کن که مزه بهشت میدهو اینکه لپه اعتمادی بهش نیست اینم یه کوچولو تفت بده تو روغن بعد آب بریز و چوب دارچین بذار جدا بپزه و یه رب مونده ب اینکه زیر خورشتت رو خاموش کنی  لپه پخته شده و اب لیموی تازه یا لیمو رو آبش رو بگیر رو اضافه کن ب قیمه ات واقعا عالی میشه اینطور 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید