2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم و خانوادم

760 بازدید | 29 پست

دیشب تلفنی با برادرزاده صحبت می‌کردم پرسید شوهرم کجاست و ... شوهرم گفت بگو من خونه نیستم حالا برادرزاده اصلا کاری به شوهرم نداشت من دروغ نگفتم بعد ک قطع کردم شوهرم دعوا کرد ک چرا نگفتی من نیستم و ... گفتم من برخوردی دروغ نمیگم شوهرم برخورد بدی کرد و من از کوره در رفتم و لیوان دستم رو پرت کردم شکست دیگه شوهرم کوتاه نیومد و هی ظرف شکوند و فوش و ... بعدم حمله کرد من باردار رو با لگد زد و بعد با سیلی زد و فکم و فشار داد 

بعدم گفت به هرکی میخوای بگی بگو پاشو برو از خونه من و ... منم با گریه زنگ زدم برادرم ۱۹۰ قدشه ورزشکاره و بسیار با اخلاق و با سواد سر همین شوهرم پرو شده بود خیال می‌کرد برادر من خیلی منطقیه و اهل دعوا نیست چند بارم جلک برادرم تهدیدم کرده بود ک میزنتم 

بعد ک بهش میگفتم برادرم شنیده بود و ناراحت شده بود میگفت به ... خر فکر کردین میترسم !

خلاصه برادرم و خواهرام و شوهرخواهرم که نظامیه اومدن شوهرم از آیفون دیدتشون داشت سکته میکرد میخواست فرار کنه ک دامادمون گرفتنش و خیلی بد برخورد کرد انگار قاتل گرفته شوهرم میگفت تو چکارشی مگه پدرشی 

شوهرخواهرم گفت پدرش زیر خاکه من برادرشم 

برادرم دو نذاشته بودن بیاد تو 

بعد چهار ساعت ک رفتیم بیرون برادرم پایین بود بهم گفت اگ میومدم بالا برای همیشه شوهرت پر میشد 

ب نظرتون شوهرم حسای کار دستش اومده و فهمیده ک نمیتونه دیگه بهم دست بلند کنه ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت ترسو نیس؟ چرا نیومد؟ خدا دامادتونو حفظ کنه چ ادم خوبی

خواهرام داداشمو نذاشتن بیاد چون اگ میومدم پرونده شوهرمو می‌بست خیلی داداشم عصبانی بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم.توی عصبانیت خودتو کنترل کن.چرا لیوانو پرت کردی و شکستی.که باعث بشه شوهرت هم تلافی کنه.واسه ارامش توی زندگی زن باید زن باشه و مرد هم مرد.لیوانو که شکستی باعث شده که شوهرت هم بخواد خودی نشون بده و بگه منم می تونم.یک زن همیشه با ظرافت و زنانگیش باید کاراشو پیش ببره نه با پرخاشگری.و گرنه چه فرقی بین زن و مرد هست؟؟ و دیگه اگر زنا بخوان خشن باشن مردا چه لزومی می بینن که بخوان ازدواج کنن؟؟

حساب کار؟؟ت... ماش که چسبید 😐ولی از حالا به بعد میخوای چجوری رابطه خانوادگی‌رو مثل قبل حفظ کنی؟

خانوادم خیلی منطقی هستن هدفشون دعوا و بی حرمتی نبود فقط نگران من بودن زهر چشم گرفتن دیگه به روی شوهرم نمیارن حتی اخرسر رفتنی برخوردشون با شوهرم خوب بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40