2777
2789
عنوان

میخام طوطی هامو بفروشم

109 بازدید | 15 پست

درسته؟ نزدیک ۸ ماهه دارمشون ولی از دستشون خیلی خسته شدم جیغ میرنن همش باید بشینم دم قفس تا منو نبینن ساختمونو میزارن رو سرشون کثیف کاریشون ک هیچی هروز باید تمیز کنم درسته خودم خیلی تنها مبشم و احتمالا افسردگی میگیرم ولی همسایه هام گناه دارن صب یا عصر میخان بخابن استراحت کنن اینا یهو من میرم دسشویی هوار میکنن

اگر بفروشم نفرینم نمیکنن؟

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عروس هلندیم اینجوریه ولی وقتایی که مثلا کاری دارم یا میخوام کاری انجام بدم برای اینکه صداش در نی ...

فایده نداره رو اینا این چیزا اثر نمیکنه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ولی کاش قبل از حیوون خریدن همه جوانبشو در نظر بگیرین،انقد این بدبختا رو از این خونه به این خونه نکنید

کلی استرس تحمل میکنن این طفلیا

ولی شما ردشون کن برن چون نمیتونی هندلشون کنی

ولی کاش قبل از حیوون خریدن همه جوانبشو در نظر بگیرین،انقد این بدبختا رو از این خونه به این خونه نکنی ...

من خودم همه اینارو میدونم هبچکسم اندازه من اینارو دوست نداره من همیشه تا اخرین موجودی پولمو خرج سلامتی و رفاه و بازی اینا کردم شرایطشم سنجیدم و بعد اینارو به سرپرستی گرفتم تو این ۸ ماهم مشکلی نداشتم ولی الان ۲ ماهه اذیت اینا بیش از حد شده! خیلی بیش از حد وابسته من شدن من حتی دسشوبی هم نمیتونم برم 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

سلاام، من طوطی برزیلی دارم تاحدودی درک میکنم😂 طوطی هاتو فروختی یا هنوز داریشون؟ چه نژادین؟ قیمتم بگ ...

ن هنوز دارمشون نفروختم با اینکه چل شدم ا دستشون ۳ تان

🫂🙂سردرگم در هیاهو