2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دمپایی روفرشی بود عزیزم تو تاپیک قبلیشون 

صفحات آخر عکسش بود 

خنده دار هم نبود بیشتر غصه ام گرفت برای این دانش آموز 

و خانوادش 

استفاده شده بود دمپایی

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

جریانش چی بود؟ ما که تو گروه مادرا دعواشده بود سر کادو دادن

شما  رو  نمیگم

ولی   اولیا   سالی  یکبار   میخوان   از معلم  تقدیر کنن    امکان نداره   دعوا   نشه ،،   حال آدم  از منش،و رفتار   یک عده  به هم میخوره   

دمپایی روفرشی بود عزیزم تو تاپیک قبلیشون صفحات آخر عکسش بود خنده دار هم نبود بیشتر غصه ام گرفت برای ...

چه معلم بیشعوری چرا باید بخنده بعد تاپیک بزنه

اگه دانش اموز از عمد داده یچیزی

ولی اگه پول نداشتن چیز بهتری بخرن غصه داره والا 

چه معلم بیشعوری چرا باید بخنده بعد تاپیک بزنهاگه دانش اموز از عمد داده یچیزیولی اگه پول نداشتن چیز ب ...

کاش جا بیفته برای ما که این روزا رو خود مدارس مثلا شیرینی چیزی بگیرن کافیه 

خانواده ها اینطور خب فشار میاد بهشون 

بعدم بچه خجالت میکشه 

طفلک مجبور شده خودش تو یه کاغذ کادو عجیب بپیچه ببره یا مادرش 

گناهه بخدا 

بچه کوچیک میشه تو جمع اگر نبره 

اگرم ببره اینجور

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز