2777
2789

میدونستین بدن زن مثل زمین فصل های مختلفی تجربه میکنه

از لحاظ چرخه هورمونی؟

اینجوریه ک 

پریود ما میشه فصل زمستان ک در واقع چرخه هورومونی انگار ی مرگ و تجربه میکنه بدن کاملا میره تو حالت استراحت

بعد از پریود میشه فصل بهار ما که کم کم سطح انرژی میاد بالا خلق و خو بهتر میشه میل ب ارتباط و اجتماعی بودن بیشتر میشه 

یه دوره حدود ۳ الی ۵ روز داریم ک بهترین روزای ماه هر زنیه متاسفانه کوتاهم هست فصل تابستانشه ک در نهایت جذابیت لوندی پوست خوب اخلاق خوبه انرژی جنسی بشدت میره بالا

و پی ام اس ک فصل پایبزه بعد از اون همه انرژی یهو بدن زن انگار خودشو جمع میکنه و میره تو خودش فاصله میگیره ببشتر دوس داره تنها باشه 

و نعمت قشنگ این چرخه رو ببنید جوری خلق شدیم ک یهو بعد اونهمه کار و خستگی اروم اروم ب درون خودمون میریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای ‌کااااآااش اون ۳ روز بیشتر بود مثلا ۱۰ تا ۱۵ روز 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

والا من الان تابستانم ولی بی حال و حوصله ترینم😞🥲

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

سگ بشاشه توش پریود که روزای قبلش زشت میشی شکمت میاد جلو هفت روزم عین ارواح میشی بعداز تموم شدنشم چن ...

البته اینم بگم تغذیه خودمون مشکلات روحی اون ماه و استرس واقعااااا تو همه اینا تاثیر داره من بارها چک‌کردم