2777
2789
عنوان

نشانه ها را دنبال کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16093 بازدید | 1325 پست

درسته ... دقیقا مثله الان آخرالزمان ان‌شاءالله، بوی ظهور مولامون میاد ان‌شاءالله 

تمام اتفاقاتی مثله غزه مظلوم و یمن جنگ ها ،زلزله ها نشانه های ظهور هستند 

یه سوالی دارم ازتون به نظرتون سفیانی امده؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
خیلی قشنگ نوشتی اشکم در اومد واقعا این لحظه خیلی داغونم کاش زودتر میرفتم پیش خدا 😢😢😢😢😢اجازه هست ...

حتما جانم ...

از خدا بخواه زنده باشی 

و این لحظه باشکوه ببینی 🤩

و اشک شوق بریزی 

و به بهترین پدر ، و بهترین مخلوق هستی برسی 

و زیر پرچمش زندگی کنی ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یکی خبر بیاره برامون 💔

ان‌شاءالله به حق حضرت علی علیه السلام مولامون زودتر از اونی که فکر میکنیم ظهور کنند 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
حتما جانم ...از خدا بخواه زنده باشی و این لحظه باشکوه ببینی 🤩و اشک شوق بریزی و به بهترین پدر ، و به ...

قربونت عزیزم 

من انقد تو زندگیم سختی دیدم هروزم به امتحانای سخت این زندگیم اضافه میشه که جز گریه کردن راهی ندارم 

دلم داغونه 

الان ساعت یک شب دارم اهنگ گوش میدم با هندسفری همه خوابیدن فقط من دارم یه گوشه آب میشم 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

﷽💞ســ🤝ـلام پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین ✨درست در همان لحظه که دیگران نا ...

سلام عزیزم 

السلام علیک یا صاحب الزمان 

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان‌شاءالله به حق حضرت علی علیه السلام مولامون زودتر از اونی که فکر میکنیم ظهور کنند

انشالله امام ی نگاهی ب ما کنن زود فاصله ها رو کم کنن ما تحملمون مثه خودشون نیس .دوستان ی غم بزرگ دارم دعا کنید رفع بشه😭

درسته ... دقیقا مثله الان آخرالزمان ان‌شاءالله، بوی ظهور مولامون میاد ان‌شاءالله تمام اتفاقاتی مثله ...

تا قبل از داعش و نا امنی های وسیع در منطقه و اغتشاشات سوریه و جنگ بین نیروهای دولتی و مخالفان دولت و نیروهای مختلف ، نمیتونستیم چیزی بگیم ...

اما الان امریکا و اسراییل شرق سوریه رو خالی کردند 

که خیلی عجیب به نظر میرسه 

شاید میخوان مهره های جدید رو کنند

و این که در روایت امده ممکن بدا حاصل بشه 

یعنی شرطی لازم نباشه .

باز در آینده ان شاءالله خیلی نزدیک ،خیلی مسایل مشخص میشه .

چون انگار حوادث روی دور تند افتاده !!!!

مت جه نسدم عزیزم میشه بیشتر تو ضیح بدی

سفیانی عزیزم از نسل ابوسفیان، کسی هست که ۹ ماه قبل از ظهور امام میاد و جنایاتی رو میکنه و بعدش با سپاه امام که مواجه میشه ،سپاهش نابود میشه .

قربونت عزیزم من انقد تو زندگیم سختی دیدم هروزم به امتحانای سخت این زندگیم اضافه میشه که جز گریه کردن ...

میدونم ...

همه ی ما روزهایی داشتیم که به گمون مون اخرش هست .

خودم روزهایی رو گزارندم که وقتی چشم باز میکردم 

و متوجه میشدم داخل این دنیام 

غم عجیبی به قلبم مینشست.

اما سخت نگیرید که سخت میگذره ...

چون دنیای ماندگاری نیست 

نه خوشی و نه ناخوشی هاش .❤️

﷽💞ســ🤝ـلام پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین ✨درست در همان لحظه که دیگران نا ...

سلام دوست مهربون محتاج دعات هستم 🤲🏻🤲🏻خیلی ناراحت بودم اومدم سایت این پست رو دیدم ایشالله حضرت مهدی شما و مارو مورد عنایت خودش  قرار بده.....

اللهم صلعلی محمد وال محمد۱۰۰مرتبه

قبول باشه 

سلامت و حاجت روا باشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗