سال گذشته یکنفراینجاراهنمایی کردم طومارنوشتم اخرمشخص شدیه بچه هست سرکارگذاشته سرچ کنیدتوتایپکای قبل هست
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
عزیزم حالا اون بچه بوده ... سرچ کردم چیزی دستم نگرفت .خودم کادردرمانم ولی دوست دارم شغل آزاد داشته ب ...
درحوزه میخوای شرکت بزنی بایدمدرک معتبرداشته باشی وحداقل ۷نفرمعرفی کنید بعنوان مدیرعامل هییت مدیره اعضاهییت مدیره بازرس عضو.......البته ایناهم بایدمدرک مرتبط حداقل داشته باشن هرچی مدرک بالاتر رتبه شرکت بالاتربعدهم مجوزازهزارجابگیری تاییدبشید وسرمایه شرکت بایدپول تپل داشته باشی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اینا اطلاعات کلی هست مثلا چقدر پول و از کجا باید شروع کنم و... اصلا نمیدونم درآمد خوبی داره یانه !
بستگی به شرکتی میخوای ثبت بدی داره مثلا شرکت صادرات واردات میخوای رو چندمیلیاردحساب کن البته بایدبازارفروش اون محصول شهروببینی چندتاشرکتو مثل شماتواون حوزه فعالیت میکنن
شما خودتون شرکت زدین؟ من درحوزه ی درمان داخل کشور میخواستم فعالیت کنم ولی متاسفانه نمیدونم از کی بای ...
همسرم زده