2777
2789

من ی جا‌ صندوقدارم ۱۶و۱۷میگیرم خیلی وقته اینجام ولی حس میکنم ساعت کاریش منو فرسوده و خسته کرده 

شیفت عصرم میرسم خونه ساعت دوازده شبه از عید تا الان کلا سه چهار روز مرخصی رفتم 

الانم میدونم این مرخصی ک رفتم میره واسه ی ماه دیگه 

اینکه ی روز مشخص تعطیل  نیستم برای اف گرفتن باید هفت خانو رد کنم عذابم میده ولی درکل همکارام خوبن و کارممم سخت نیست ولی محیط کارم زیاد جای جالبی نیس چندبار تاحالا خواستم با کسی اشنا شم بخاطر شرایط کاریم نتونستم  از طرفی ی پیج انلاین شاپم دارم دوست دارم ی کار نیمه وقت داشته باشم تا بتونم ب اونم برسم ی جا پیدا کرده بودم ی روز درمیون ۱۳ولی استخدام کردن ادامه دادن ب این کارمو خیلی سخته میترسم بیام بیرون کار پیدا نکنم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
کار گیر نمیاد بچسب به کارت دیوونه نشوهرکاری بری همینقدر سخت و طاقت فرساست

مرسی عزیزم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیفت عصر هستید یعنی نصف روزتون خالی هست و می تونید به برنامه هاتون برسیداگر هم دوست دارید شغلتون رو ...

اره صبحا تا حدودی ب کارام میرسم ولی دوست دارم ی کار باشه ی روز درمیون اینجوری خیلی راحت ترم 

آدما هر از گاهی از کارشون خسته میشن،این طبیعیه

اره من خیلی وقته خسته شدم🥲