جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
دقیقا دختر من از سه ماه و روزگی داره غلت میزنه پنج روز دیگه هم چهار ماهش میشه حتی داره سعی میکنه صحبت کنه کامات نامفهومی که من میگم رو تکرار میکنه لباس رو مثل من تکون میده اما پسرم که الان دو سال و نیمشه حتی صحبت نمیکنه یادمه نه ماهش بود تازه یاد گرفته بود بدون کمکی بشینه .... بچه ها مثل هم نیستن
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
اصلا خیلی ام ریزه میزه اسبا وزن کم و زودتر از موعد بدنیا اومد میترسم بخاطر همین باشه
خب باید طبق سن اصلاح شده از بچه انتظار داشته باشی
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
دقیقا دختر من از سه ماه و روزگی داره غلت میزنه پنج روز دیگه هم چهار ماهش میشه حتی داره سعی میکنه صحب ...
اره بابا بچه ها باهم فرق دارن داداش من اصلا چهاردست و پا نرفته کلا
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘