نگران نباش همه بچه ها ک مث هم نیستن من پسرم دیر خرف زد بچه خواهرم ک باهم بدنیا اومده بودن اون قشنگ صحبت میکرد الان پسرم ماشالله مثل بلبل حرف میزنه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا خیلی ام ریزه میزه اسبا وزن کم و زودتر از موعد بدنیا اومد میترسم بخاطر همین باشه
تو به خودت نرسیدی بچه خوب وزن بگیره همینه که میگن زائو گوشت و روغن گوسفندی بخوره تا شیرش چرب بشه از حالا به بعد هم استرس به خودت نده واسه شیردهی خوب نیست دخترم 36 هفته دنیا اومد خیلی ریز بود الان ببینیش ماشالا خیلی خوب شده غذای مقوی بخور عزیزم شیرت چرب بشه البته اگه شیر خودتو میدی..
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.