2777
2789

فارغ التحصیل1402 ام حوصلم نمیکشه واقعا میگم الان ویدیو میدیدم ذهنم گایی.د 

نمیتونم کم حوصله شدم .. 

به مامانم گفتم نمیتونم بخونم بفرست دانشگاه ازاد حقوق بخونم ازمون وکلا بدم راضی شد ولی بابام نه 

لج کرد گفت که باید پزشک بشه اعصابم ریده ..

کاش بابام بزاره برم تحمل نمیتونم بکنم سختمه

زندگی زیباست..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لا اقل نهایی تو بخون باور کن هممون شرایط تو رو داریم 

منم خیلی خستم از روزی از سر کنکور اومدم همچنان حالم بده و نتونستم تمرکز کنم ولی کم و بیش برای نهایی میخونم 

نهایی تو بترکونی تمومه 

همون آزمون وکلا خوندن نمیخواد احیانا؟؟

من کتاب تکراری میبینم حالم بهم میخوره مبحث یکسان و...

درضمن ازمون وکلا 

من از نهم گفتم بفرستید انسانی گفتن نه علاقه داشتم

زندگی زیباست..

خودت واسه دانشگاه تصمیم بگیر سعی کن دانشگاه دولتی بری بهتر از آزاده حالا آزاد بخوای قبول بشی خوبه اینجا بچه ها وقتی نمیرفتن هم نمره کامل میدادن

میشه لطف کنی تاپیک اخرمو ببینی

خور شما که میخواستی بری آزاد یخونی اصلا چرا دو سال پشت این کنکور لعنتی موندی ؟ لااقل الان که موندی دیگه کم نیار تمومش کن دیگه ار سال بعد کتابای پزشکی و دستت بگیر نه کتابای  کنکور و 

حیف نیست این همه درس خوندی آخر نتونی. دل باباتو شاد کنی؟ 

من فک میکننم خودت و مامان درست فکر میکنید 

پدر رو ببرید مشاوره راضیش کنین

ی قسمت مهمی از کنکور هم به نمره درسات توی مدرسه داره که اگه زیر ۱۸ هست به پزشکی فک نکن دیگه 

برای من ی عمره انگار..من 1402 ام حساب کردم

عزیزم💔ایشالله ی دانشگاه خوب در میای ک مامان بابات دیگ بهت گیر ندن

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید