2777
2789
زیر چشمت هم ژل گلوله نمیشد ؟یعنی این همه سوزن زیر چشم میزنن براشما نه ورم میکرد نه هیچی؟

مال من یه کوچولو ورم کرده بود

ولی گلوله گلوله تا حالا نشده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ن عزیزم دکترت مطمئن باشین بد تزریق کرده حتما امروز برین پیشش با اینکه دست ب سرتون میکنه ولی بزین نشو ...

زیر بار نمیره برم هم کاری از پیش نمیبرم گفت تا دو هفته صبر کن زنگ ک زدم منشی ش گف طبیعیه والا فیلر همینه بعد دو هفته اوکی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من یه کوچولو ورم کرده بود ولی گلوله گلوله تا حالا نشده

خب همون ورم هست زیر چشمم ب هرکی میگم میگن از ماها هم همینه بهرحال تزریق بوده منشی گف طبیعیه فقط میخوام بدونم چشم بعدش ب حالت سابق برمیگرده؟

وای نگران شدم 😢البته خیلی کوچیک نه چون جشام درشتن حس میکنم مثل قبل اون شادابی نداره شتید چون ورمه ن ...

سیاهی رو که باید ۱ماه بگذره زیاد باید آب بخوری تا مشکل سیاهی حل بشه 

اگه دیروز زدی دو روز هم تحمل کن اگه نخوابید حتما برو پیش دکترت 

انشالله که چیز خاصی نیست بدن ب بدن هم فرق میکنه شاید بدن شما خیلی واکنش نشون داده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

توروخدا تایپک اخرم نگا کنین راجب نذری 

ببخشی اسی 

بیدارم چون باید برم دادگاه🥲

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من بیدارم دیشب درست نخابیدم بخاطر فیلر زیر چشم ک مثل چی پشیمونم

چراا مگ چیه؟؟ بد مگ 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
سیاهی رو که باید ۱ماه بگذره زیاد باید آب بخوری تا مشکل سیاهی حل بشه اگه دیروز زدی دو روز هم تحمل کن ...

فقط میخوام بدونم وقتی اثر فیلر رفت چشم ب حالت سابق برمیگرده ؟دیگ ورم اینا میخوابه و اندازه ش مثل حالت سالق میشه

یعنی سیاهی با فیلر میره؟دکتر میگه با مزو ژل میره اونو نمیدونم چیه

مزو ژل هم زدم من تاثیری ندیدم فقط الکی هزینه کردنه  

ولی فیلر زدنی آب جذب مبکنه زیر چشم ب مرور هم که زیاد آب بخوری دو درجه سیاهی زیر چشمت میره 

مزو ژل هم زدم من تاثیری ندیدم فقط الکی هزینه کردنه ولی فیلر زدنی آب جذب مبکنه زیر چشم ب مرور هم که ...

عه ممنونم آخه دکتر گفت با فیلر نمیره.ب نظرت برا ترمیم برم یا ورم باز میکنه؟منشی ش گفت دو هفته طول میکشه تا اوکی بشه 

گلم در مورد مزوژل جوانسازی اطلاعاتی دارید واسه چ کسایی مناسبه

عزیزم جوانساز هست و به مرور تاثیرش رو میبینی یعنی جوری نیست که با اولین تزریق بگی وای پوستم چروکی ریزش و دهیدراته بودنش درست شد نه

بنظرم اگه ستتون پایین هست برین پی ار پی یا پی ار اف انجام بدین اینا تاثیرش بیشتر از مزو هست 

برا من اینطور بوده البته 

طبق تجربه میگم