2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاش عکس چشمت رو میفرستادی ببینیم احساس میکنم که زیاد از حد زدن وگرنه اونطور که شما تعریف میکنی ...

شما راضی از فیلر ؟چشمت کوچیک نمیشد یا ورم و باد کنه ؟چقدرم مراقبتاش بد طاق باز خوابیدن و اب نزدن ب صورت و دوش نگرفتن وو  

برای شما باد نمیکنه؟چشم کوچیک نشد ؟ بعدش ب حالت اول بر میگرده

والله من فیلر زدنی اصلا چشمم کوچیک نشده بود 

برا همون گفتم 

اگه ورم داره حوله رو گرم کنید برارین زیر چشمتون 

تن تن برارین بردارین 

اینطور ورمش میخوابه و قرص اناهیل هم بخورین

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

شما راضی از فیلر ؟چشمت کوچیک نمیشد یا ورم و باد کنه ؟چقدرم مراقبتاش بد طاق باز خوابیدن و اب نزدن ب ص ...

من بله راضی بودم فقط سال ۱۴۰۰که تو یه مطب دیگه زده بودم 

اون موقعه ورم کرده بود و بعدش هم یه باد کوچیک زیر چشمم بود 

که رفتم آنزیم زدم 

دکترم میکفت که بد زده 

و اینم بگم که چشمات اگه کوچیک شده یعنی مطمئن هستم پزشکت بیش از اندازه فیلر رو تزریق کرده بخاطر همون چشمات کوچیک شده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

قرص اناهیل داده بهم میخوره چشم کوچیک بشه بخاطر ورم مگ شما ورم نمیکرد ؟

خیلی کم 

دیگه چشمم کوچیک نشده تا حالا خیلی هم فیلر زدم 

یعنی فیلر زدی اصلا چشمتون ورم نمیکرد زیرش ژل حالت گلوله نمیشد؟

ن عزیزم 

دکترت مطمئن باشین بد تزریق کرده 

حتما امروز برین پیشش با اینکه دست ب سرتون میکنه ولی بزین نشون بدین 

صد درصد فیلر رو بیش از حد زده برا همون کوچیک شده زیر چشمتون و گلوله گلوله

خیلی کم دیگه چشمم کوچیک نشده تا حالا خیلی هم فیلر زدم

وای نگران شدم 😢البته خیلی کوچیک نه چون جشام درشتن حس میکنم مثل قبل اون شادابی نداره شتید چون ورمه نمیدونم بخدا! زیرش گود بود فیلر زدم ولی اصلا رو سیاهی دورچشم اثر نداشته؟یا ب مرور اثر میزاره یاخه شنیدم میگن یکم هم سیاهی کمتر میکنه از من ک اینجور نبود شایدم چون دیروز زدم واقعا نمیدونم

خب یکمشو نگ داشت برا ترمیم چشمام ب حالت اول برمیگرده خیلی نگرانم ؟

عزیزم من قصدم نگران کردن شما نیست ولی من از سال ۹۷فیلر زیر چشم میزنم 

اطلاع دارم برا همون میگم 

معمولا دکتر من که میرم برا تزریق فیلر یه بسته رو که باز میکنه ۳یا ۴بار کم کم تزریق میکنه مثلا میکه برو بعد ۲هفته بیا یا ۱۰روز