عه ممنونم آخه دکتر گفت با فیلر نمیره.ب نظرت برا ترمیم برم یا ورم باز میکنه؟منشی ش گفت دو هفته طول می ...
عزیزم بخوای تاثیر ژل یا فیلر رو ببینی باید ۱ماه صبر کنی تا خودش رو نشون بده یعنی خوب بشینه رو صورتت
و اینکه هر دکتر یه تکنیکی داره دکتر من هیچوقت زیاد تزریق نمیکنه چونکه این تزریق تهاجمی هست و بدن واکنش نشون میده در مقابلش
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
بخاطر مراقبتاش هم هست طاق باز خوابیدن اصلا نمیشد خوابید عادت ندارم اینجوری بخوابم تو حالت خواب بیدار ...
اها مبارکتون باش گلی
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
برا منم یکمشو گذاشت فقط نمیدونم دو هفته دیگ برم یا یک ماه دیگ و نمیدونم چشما حالت سابق خودم میشن ب ...
دو هفته دیگه برو اره عزیزم میشن
و اینکه اگه زیاد حجیم شده حوله گرم کن بذار زیر چشمت
نزنی بسوزونی
مثل حالت ضربه ای بزار زیر چشمت و وردار تن تن انجام بده این کار رو ورمش میخوابه
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
۳۵ هستم . چروک ندارم ولی منافذ و دهیدراته هست پوستم و احساس میکنم یک شل شده در کل .بنظرتون تاثیری رو ...
والاه مزو رو من چن جلسه انجام دادم تاثیر انچنانی ندیدم
ولی پی ار پی و پی ار اف خیلی خوبه
ولی باید چند دوره انجام بدین
من ۴ماه پشت سر هم رفتم بعدش هم هر ۳ماه یه بار میرم