2777
2789
عنوان

افسردگی پس از زایمان🥲

170 بازدید | 12 پست

اصلا حال و‌حوصله چیزی رو‌ندارم

از بس حرف و‌حدیث شنیدم و روانم تکه تکه شده مدام حالت بغض و گریه دارم

من الان در تنها ترین حالت خودم بعد زایمان به سر میبرم 

قلبم از رفتار اطرافیانم مچاله هست 

تا بچه م دنیا اومد همه رفتارشون با من عوض شد و مثه پتک تو سرم کوبیده شد

از همسر بی معرفتم بگیر تا خانواده شوهرم و حتی پدر مادر  و خواهرم که فکر کردن من سوپر منم یا فولاد که با حرفاشون جیگر منو خون‌میکنن

من واقعا دیگه نمیکشم 

دیگه نمیکشم بهترین روزامو‌خراب کردن

و من که مادرشوهرم ده روز بعد زایمان یه دعوا و جیغ و داد راه انداخت تو خونمون.  خدا لعنتش کنه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غرق نی نیت و حس بینتون شو و تماااام ادمارو از خاطر و دیدت حذف و کمرنگ کن

فقط خودتو ببین و هاله‌ی نوری که بین تو و هدیه‌ی خداست♥️

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

چت شده چی احتیاج داری که محیا نشده از چی ناراحتی

از شوهرم که مدام بهم حس بی ارزشی میده تا بهش فشار میاد منو فحش بارون میکنه جلو همه

خانوادمم چندبار دیدن باهاش دعواشون شده

ازون طرفم تیکه گوشه خانثاده شوهرم که شیر نداری شیرخودتو بده فلان کار کن بچه ات تورو دوست نداره باباشو‌دوست داره

دارم‌میمیرم میترکم بقران

غرق نی نیت و حس بینتون شو و تماااام ادمارو از خاطر و دیدت حذف و کمرنگ کنفقط خودتو ببین و هاله‌ی نوری ...

من ۹ ماه زجرکشیدم‌بچه رو با زجر دنیا اوردم حالام همه زجرم میدن مگه خدا نیست که ببینه😭😭😭😭😭😭😭😭

از شوهرم که مدام بهم حس بی ارزشی میده تا بهش فشار میاد منو فحش بارون میکنه جلو همهخانوادمم چندبار دی ...

اول اینکه خانواده شوهر اکثرا همینن دیدن نوه زیاد میان و مدام در حال حرف زدن و نظر دادن هستن اگه بچه ی اولت هست درکت میکنم سخته خودم این دوران رو گذروندم و افسردگی هم گرفتم پس بدون اکثرا همینن فرهنگشون پایینه اصلا نمیدونن این مادر تازه زاییده چقدر در درون شکسته است الان. چون میگی خانواده ی خودتم حامی خوبی نیستن فقط میتونم بگم ذکر بگو و با خود خدا صحبت کن خدا خیییییییلی خوب کمکت میکنم خیلی راحت باهاش صحبت کن ازش بخواه بگو خدایا خودت معجزه کن خودت درک شوهرم رو بالا ببر

قبل بچه اینجوری نبود😭

این آدما قبلا همین بودن ولی قبلا گنجایش تو قبلا بیشتر بوده 

الان فک میکنی تغییر کردن

کلی خون از دست دادی هورمون ها بهم خورده بدنت زخم داره جای زخم درست می‌کنه خون ب مغزت کم میاد 

درست میش همه چیز من ۶ماه زندگی سگی داشتم بعد زایمان 

کاش میرفتم روانپزشک 

این آدما قبلا همین بودن ولی قبلا گنجایش تو قبلا بیشتر بوده الان فک میکنی تغییر کردنکلی خون از دست دا ...

اره من دیگه الان نمیکشم

هزار درد دارم‌تو‌جونم

بدنم درد میکنه جا بخیه هام درد میکنه سرگیجه دارم معده درد دارم سر درد دارم علنا دارم جلو چشاشون جون میدم براشون مهم نیس