atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 عنوان بیاید یه خاطره خیلی خنده دار بگم 66 بازدید | 4 پست سر کنکور مراقب درست جلو چشمام عکس کارت یه نگاه میکرد بعد یه نگاه تو صورت من بعد دوباره درس جلوم خب تقصیر من چیه درست عکس نگرفتن او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/02/15 | 03:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 27113 خنده نداره طبیعیه. برای همه چند بار نگاه می کنند تا مطمئن بشن ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 خنده نداره طبیعیه. برای همه چند بار نگاه می کنند تا مطمئن بشن واسه کسی رو مثل جلو روش چند بار نگاه نکرد او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 واست منم پارسال اتفاق افتاد گفت بریم کنیم هویتتو نه خدا رو شکر رفتش او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت