2821
2789
عنوان

مادرشوهر

230 بازدید | 6 پست

سلام خانما 

من قبلا هم در مورد رفتار مادرشوهرم گفتم

خیلی از اول ازدواج تا الان با من رفتارها زشتی داشته

من یکبار چت هاش اتفاقی دیدم که چقد پشت سر من و خانوادم به همسرم بد گفته بود و اونم هیچ جوابی نداده بود

ومن هیچوقت تا حالا این موضوع به روشون نیاوردم که چت ها رو دیدم و هیچ وقت هم جوابی به کارهاش ندادم

ولی حقیقتا الان نه دل خوشی از همسر و زندگی دارم و فک مبکنم اتفاق هایی که برام افتاده نتیجه سکوت خودمه که اجازه دادم اینطور باهام رفتار کنن

نمیدونم باید چکار کنم واقعا احساس حماقت میکنم از سکوت و کارهای خودم

یکم تعریف کن چیکار کرده یا چی گفته درموردت

برای مثال من دنبال پرستار بچه بودم

دیدم به سوهرم پیام داده که وای من قلبم وایساد فهمیدم نفسم بند اومد

میخواین بچه رو با غریبه تنها بذارید

و بعد هم زنگ زد بع من با کمال پررویی میگه پرستار بیاد خودت میخوای چکار کنم پس تو خونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای مثال من دنبال پرستار بچه بودمدیدم به سوهرم پیام داده که وای من قلبم وایساد فهمیدم نفسم بند اومد ...

جوابشو بده با احترام

بگو مامان‌جان من برا زندگیم برنامه ریزی دارم نگران نباش

یا مثلا اخرین بار که شهرستان خونشون بودیم مهمونی دخترخاله همسرم دعوت بودیم و بعد برگشتیم خونه شون

مدام میگفت چرا خونه فلانی نمودید اومدید اینجا

شام هم که داشتند حاضر بود

هرچی هم من میگفتم شام درست نکن ما نمیخوریم

هی میگفت وای حالا من باید شام درست کنم 

کمرم درد میکنه

پام درد مبکنه

بعد اون من به شوهرم گفتم دیگه خونشون نمیرم ولی به خودش نگفتم چیزی

هرسال عید زنگ میزنه و شر به پا میکنه چرا نمی‌آیند حتما میخوای قطع رابطه کنی

بازم من حرفی نمیزنم

یا مثلا اخرین بار که شهرستان خونشون بودیم مهمونی دخترخاله همسرم دعوت بودیم و بعد برگشتیم خونه شونمدا ...

سیاست داشته باش خواهرم

زیاد بهونه نده دستش

به شوهرتم نشون بده داری احترام میذاری و میتونی اعتراض کنی ولی بخاطر اون احترام میذاری

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز