2777
2789

میشه بگی بچه دومم کی بازدارمیشم؟شوهرم راضی میشه؟

جنسیتش چیه؟ اسمم ستاره

میشه بگی ماشین پدرشوهرم کی فروش میره؟

کی اون پول خوبه دست شوهرم بهروز میاد؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@سلیناخانومممم   بیا اینجا. منم دعاکن مشکل مالیمون حل بشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

@سلیناخانومممم بیا اینجا. منم دعاکن مشکل مالیمون حل بشه

جون دلم

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

توروخدا منو بگو با قرص زندم بیمار قلبی گرفتم فکر خودکشی زده ب سرم💔

لطفا بگو رابطم با علیرضا چی میشه 

رابطمون سرررده ی مشکلی پیش اومد حس میکنم دیکه حل نمیشه 

بنظرت چی میشه؟

تهش رابطمون چی میشه

ی مشکلی پیش اومد قلبم تیکه تیکه شده خدا کجاست نمیبینه چقد نابود شدمم😭😫😫💔

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

بپرس از ایشون گفته حس ششمم.

مرسی خداخیرت بده🥺

مرسی خداخیرت بده🥺

قربونت عزیزم.دعام کن اون پوله دستمون بیاد زود.از این بی پولی نجات پیداکنیم