2777
2789

سلام 

من شهر غریب زندگی می‌کنم از اول این قرارمان نبود حالا بماند 

هیچ کس رو ندارم شوهرم اصلا کمک نمیکنه فقط به فکر خودش 

هروقت بخواد خانواده اش میان یا ما میریم اوایل خانه مادرم زیاد میرفتیم ولی بعد از اینکه بچه ها مدرسه می‌رن شده ۳ ماه یک بار یا بیشتر 

رفیق بازه به شدت ،ماشین باز سالی یکی عوض میکنه مگه صفر باشه ۳ سال نهایت نگه داره الانم زیر بار قرض یکی از ماشینا هستیم 

یا اسب میخره یا میره سراغ باغش به اونا برسه نمی‌دونم خیلی روم فشاره 

میره بیرون میاد تازه توقع داره من با روی باز باهاش رفتار کنم و بهش برسم ….

اخم و تخم هم بکنم دعوامون میشه ، زیاد دعوا می‌کنیم به خاطر بچه ها کوتاه میام 

مثلا امروز باز میخواست با دوستاش بره ،برداشته یه نیم سکه بهم میده چون عیدی بهمون نداد الانم تولد بچه هاست ، همرو یکی میکنه، میگه بفروشیم بریم مسافرت  

همش ما تنهاییم ، فعلا نمی‌تونم برم بیرون بچه دومی کوچیکه فقط باید بگیرم بغل ، کالسکه هم واویلا است بردم بیرون به جوی آب برسی یا خیابون خیلی برام سخته 

خار پاشنه دارم آرنج درد دارم، از صبح فقط کارتون میگیرم دخترم هم یا مدرسه است با خونه تو گوشی یا کلاس  

احساس می‌کنم دارم خیلی زود پیر میشم ، اون همش به فکر خودشه 

همسر شما تعریفی از زندگی مشترک نداره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته ولی خداروشکر که زن باز نیست خداروشکر معتاد نیست . خونه را شاد کن تا فراری نشه بیشتر دلش گرم به خونه و خانواده اش که شمایید بشه ، خودتم حرص نخور خدای نکرده شهر غریب مریض میشی . ذره ذره روش کار کن عادات بدش کم و کمتر بشه و عادات خوبش بیشتر و بیشتر بشه ، خودتو سرگرم خانه و بچه هات کن . برو باشگاه بنویس یا هر کلاسی که دوس داری به خودت هم عشق بورز به خودت برس . نذار روحیه ات داغون شه . لباس ست کن برای خودت و شوهرت و بچه هات . یه سری کارهای کوچیک که باعث شه حس خانواده داشتن و هماهنگ بودن را به شوهرت ثابت کنه را ایجاد کن و کم کم بیشتر کن 

اگه اینقدر پول داره که به خاسته هاش اهمیت بده خب توهم برای بچه ها پرستار بگیر هفته ای دو بار برو کلاسی که دوست داری و به خودت اهمیت بده و خرج کن برای روحیه بهترت نه لج و لجبازی

ریشه تو بچه گی داره زیاد نمی‌تونم بازش کنم نمی‌دونم چرا

عزبزم به نظرم شما زباد کوتاه اومدی یا اینکه همسرت مسئولیت ناپذیره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
۲۷ سالش بود تقریبا من از باغ اینا متنفرم

ببین چرا دوست داره با رفیقاش باشه ؟ چون پایه شن و علایقشون مشترکه پس توهم سعی کن وانمود کنی که پایه شی و به اون کارا علاقه داری و همراهیش کن تا وقتی که خودت پر رنگ بشی و رفیقاش کم رنگ بعد سعی کن تفریح هاتونو کم کم عوض کنین و خانوادگی تر باشه که کلا رفیقاش حذف شن 

شوه ت مسولیت پذیر نیس خوش گذرون اصلا پیر نمیشه بنظرم تنها راحت اینه پایش باشی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌