2777
2789
عنوان

کی بچش الرژی یا آسم کودکی داره

56 بازدید | 8 پست

چیکار میکنین با این وضعیت

سرهر مریضی به سرفه میفته؟؟

دخترمن چهارسالشه یک ساله اینطوری شده

دکترش میگه تا سیزده سالگی طول میکشه بعد خوب میشه

جز اسپری دهانی چاره ای دیگه ای نیست؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

اسپری سالباتامول ،اسپری فلوتیکازول، قرص مونته لوکاست ،شربت تئوکالجی و در صورت شدت قرص کورتون نیزوپرد ،یه وقتایی هم ماسک اکسیژن بیمارستان و امپول  😮‍💨 چاره چیه الان بزرگه ۸سالشه کمتر شده شدتش

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اسپری سالباتامول ،اسپری فلوتیکازول، قرص مونته لوکاست ،شربت تئوکالجی و در صورت شدت قرص کورتون نیزوپرد ...

یعنی بزرگتر بشن بهتر میشه؟شدتش کی بود؟

من دخترم یبار بکسالگی اینطوری شد بعد دیگه دوسال خوب خوووب بود تا امسال رفت مهد و باهرمریضی که میگیره سرفههه هم هست حتما تست ریه گرفتن گفتن آلرژی داره نه کم نه زیاد متوسط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا بچه شما چجوری بود وقتی مریض میشد سرفه میکرد؟ مثل دختر من

وقتی سرما میخورن سرفه میکنن مخصوص شبا تو خواب ، بعضی اوقات سرفه ها که شدید باشه بالا میارن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
وقتی سرما میخورن سرفه میکنن مخصوص شبا تو خواب ، بعضی اوقات سرفه ها که شدید باشه بالا میارن

تو هرمریضی احساس میکنین شبا خلط میاد همش تو گلوشون؟دکتر ما گفت بچه های آلرژیک اینطوری مریض میشن