2777
2789

من پنج سال ازدواج کردم

اوایل جاریم خیلی خیلی بم حسادت میکرد

شوهرم از من تعریف میکرد اون می‌گفت ن زشته و...

برام تولد میگرفت می‌گفت انشالله تا آخر اینجوری باشین

وبارها بم تیکه انداخته بی ارایش زشتی و...

و اصلا ب روی خودم نیاوردم و عکس العمل نشون ندادم(چون حس میکردم چون ازش سرترم از حسادت)برعکس تحویلش میگرفتم بش اعتماد به نفس میدادم،جلوش از شوهرم گله میکردم ک از حسادتش کم شه،(اشتباه کردم ؟؟؟؟)

و چند باری هم جلوش با شوهرم دعوامون شد و شوهرم کلی بم توهین کرد(برق شادی و تو چشای جاریم می‌دیدم)

الان بهتر شده حسادتش کم شده

ولی نمی‌دونم چرا الان ب مغزم افتاده غیر مستقیم بش بگم بم حسادت داشت(مثللا بگم جاری خواهرم بش حسودی می‌کنه و...)

نظرتون 🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی کن عزیزم ،تو که اینقدر عاقلانه رفتار کردی خرابش نکن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خداروشکر جاریام هر ۳تاشون دخت وپسرشون همسن خودمن ۲۶ جاری چهارمیم ۳۶سالش خودمم که اخریم ۲۶ این چیزا بینمون نیست چون کلا منو زن عمو یا جاری صدا نمیکنن فقط به اسم میگن

یه متن تو اینستا خوندم گفته بود بعضی وقتا جلو ادمای حسود یه چیزی بندازین که اونو بخورن که دست از خوردن خودتون بردارن 

دعوا با شوهرت زیاده روی بود ولی بقیه اش اوکی بود به نظرم خوب کردی 

...
خداروشکر جاریام هر ۳تاشون دخت وپسرشون همسن خودمن ۲۶ جاری چهارمیم ۳۶سالش خودمم که اخریم ۲۶ این چیزا ب ...

اتفاقا جاری هم سن و سال بهتره بیشتر خوش میگذره دور هم ،ما ۵ تا هستیم دو تامون کاملا هم سنیم بقیه هم با دو سه سال اختلاف سنی ،دور هم جمع میشیم خیلی خوبه حرف مشترک داریم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

باز هم مامان پرهام و داستان سرکاری و همیشگی جاری😏😏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سم خالص خودتی چرا پیش جاریت با شوهرت دعوا کردی اونم چند بار 😐 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))