2777
2789
عنوان

پسرم 13ماهشه دوباره حامله ام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 46 پست
مراقبت میکردی عب ندارن باهم بزرگ میشن منم دوست دارم اگر بچه دار شدم فاصلشون یکی دو سال باشه

من اصلا شرایطشو ندارم....اصلاااااا

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم.الهی سالم باشن جفت بچه هات.دست راستت رو سرم.دعا کن منم بی بی چک مثبت ببینم💖

الهی به حق همین شبی که بچم سینمو میخاد و از بیقراری نمیتونه بخابه و منم کنارش زار زار گریه میکنم همین ماه حامله بشی اونم دوقلو

چی بگم عزیزم...دلم میسوزه برا اینجور بچه هاوقتی ۲ساله میشه و اوج شیرین کاری هاشه ، اجبارا از مرکز ت ...

بقران همش زار میزنم😭😭دلم کبابه برا بچم....

الهی به حق همین شبی که بچم سینمو میخاد و از بیقراری نمیتونه بخابه و منم کنارش زار زار گریه میکنم همی ...

الهی 🥹ممنونم از دعات عزیزم.

انشاءالله بچت آروم بشه.توام آروم باش میگذره.خدا بزرگه قشنگم

حالا شایدم واقعا بخاطر دندونش اش مریض شده‌.

برو دکتر مشورت کن.

هیچ کس بهتر از خدا مصلحت بنده اش را نمیدونه‌.دوست منم شرایطش مثل شما بود و میخواست سقط کنه ولی پشيمون شد و نگه اش داشت.

بچه اولیش،خیلی پرخاشگر بود و دور زبان باز کرد ولی بچه دومی ک اومد زندگیش بهتر شد، دومیه موجب شد مشکلات بچه اولی هم رفع بشود..الان آنقدر بچه هاش بهم وابسطه اند، کلا زندگیش بهتر شده.

حالا شایدم واقعا بخاطر دندونش اش مریض شده‌.برو دکتر مشورت کن.هیچ کس بهتر از خدا مصلحت بنده اش را نمی ...

نمبتونم من....پسرمم موقعی که هنوز نامزد بودم خدا بهم داد...اجاره ایم...پوشک بسته ای 350تومن...شیرخشک دونه 200تومن..اجاره ماهی 3تومن...خدایا حکمتتو شکر این امتحانه یا انتقام

نمبتونم من....پسرمم موقعی که هنوز نامزد بودم خدا بهم داد...اجاره ایم...پوشک بسته ای 350تومن...شیرخشک ...

وای حتی ب زبانم نیار.

مطمئن باش نعمته.

مامان من بچه سومش را بخاطر مشکل مالی سقط کرد و الان بعد ۳۱ سال، همیشه میگه پشیمانم و دقیق میگه حالا میفهمم لازم بود خدا آن بچه را بهم بده و اگر بود زندگیمون بهتر بود..و اینو واقعا همه ما فهمیدم ک نباید سقط میشد.

من الان خیلی تنهام، اگر آن بچه بود من آنقدر تنها نبودم.