2777
2789

با شوهرم هر وقت بحث میکردیم میوردم خونه پدرم ولم میکرد ۱ هفته ۱۰ روز میرفت زنگم بهم نمیزد سراغیم ازم نمیگرفت خانوادم کفری شده بودن

من ساده میرفتیم بهش زنگ میزدم و برمیگشت 

۳ روز پیش بحث کردیم ساعت ۴ صبح دوباره گفت بلند شو ببرمت خونه بابات این زندگی بدرد نمیخوره من اشتباه کردم زن گرفتم همه کاری بلدم واسه تو نمیکنم چون دلم نمیخواد تو ارزش نداری من بچه ازت نمیخوام تو لیاقت مادرشدن نداری و خیلی حرفای دیگه ...

منم عصبی شدم وسایلمو جمع کردم گفتم خب بریم اوردم خونه پدرم 

مامانم وقتی فهمیدکه چهار صبح باز اوردم مامانم دم درب ایستاد وقتی اومدیم با چوب زدش گفت مگه دختر من کیسه اشغال توعه هروقت دلت میخواد میاریش دم در میری بی ذ ا ت ت خ م ... گمشو دیگه این ورا نبینمت بی ارزش گفت مشکل از من نیست از دختر بپرس هیچی گردن نگرفت اینقدم دروغ بافت که بگه تقصیرمنه مامانمم گفت من درجریان همه چی هستم الان ۳ روزه باز رفته نه زنگ زده نه پیام بابام میگه ۱۰ روز بهش فرصت میدیم اگه اومد که باهاش یکبار برای همیشه حرف میزنم و تکلیفشو روشن میکنم اگه نیومد برو درخواست طلاق بده  

بابام میگه بزار زنگ بزنم به مادرش به برادراش بهشون بگم قبلانم به داداشش گفتیم چیز خاصی بهش نگفت 

میگه بگم پسرشون چطوره ولی خب اگه اونا فهمیدن یعنی کل دنیا میفهمن بعدم اگه تعهدش کردم برگشتنم دیگه بی ارزشه همه با دید بد نگا میکنن بنظرتون به خانوادش بگم همه چیو یا بزارم درخواست که دادم اگه شوهرم پیگیر نشد بهشون بگم میخوام طلاق بگیرم و باقی ماجرا؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت راست میگه این زندگی دیگه بدرد نمیخوره . نمیدونم تقصیر کدومتون . اما اینو میدونم زندگیی که توش دیگه به اینجا رسیده باشند هر دو طرف ادامه دار نشه قشنگ تره . 

دختر خوب تو چند بار میخای این دنیا و زندگی رو تجربه کنی که بخاد اینطور سپری شه؟

واقعا لیاقت تو این زندگیه ؟ 

اگر آره ک بسم الله زنگ بزن عذر خواهی کن برگرد 

اگر لیاقتت نیست و دیگه تحمل این مدلی ادامه دادن نداری طلاق بگیر . و خلاص شو

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

طرف علنا بهت گفته نمیخوامت فلان چرا باز وایسادی بچه که نداری ای زندگی هم که بیشترش تو قهری نمیاد ببرت تا خودت بری واقعا ارزش فرصت دادن داره؟

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

دم مادرت گرم غیرت نشون داد ،خب واقعا یعنی چی که وقت و بی وقت میبره نیذارتت خونه پدر و مادرت؟ نمیخواد باشه مهرتو بده بره گم شه،خودتو انقدر کوچیک نکن وقتی این مرد انقدر عوضی و از خدا بی خبره

مرتیکه روانی

والا از بوده تا بوده زن ناز میکرده ،مردش نازشو میخریده نه شما بری منت بکشی نکن خواهر اون ادم عادت کرده،شرطی شده این بار به خودت بها بده اصلا پیام نده اگر اومد سنگات وا کن باهاش ،انشالله زندگیت به طلاق نمیکشه

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️