2777
2789

یه دکتر خوب پیدا گن حسابی تحقیق کن و سعی کن طبیعی عمل کنی چون ریسک تنفسیش از مدلای فانتزی و عروسکی کمتره من خودم طبیعی عمل کردم مشکل تنفسی ندارم خداروشکر

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یه دکتر خوب پیدا گن حسابی تحقیق کن و سعی کن طبیعی عمل کنی چون ریسک تنفسیش از مدلای فانتزی و عروسکی ک ...

من پسرم عروسکی اینا نمیخوام اصلا...فقط میخوام ارتفاعش یا حجمش کم تر بشه به همین صورت که هست

نه درد داره نه چیزی اصلا هم اذیت نمیشی برو راحت انجام بده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نه درد داره نه چیزی اصلا هم اذیت نمیشی برو راحت انجام بده

اخه شنیدم طرف میگفت فقط دارم از دهن نفس میکشم و روز دوم پدرم درومد و به خاطر عوارض بیهوشی بالا اوردم ...اخه بالا بیارم از دماغمم استفراغ خارج میشه مگه خراب نمیشه؟

قرار باشه پره های بینیت خیلی جمع بشه خب عادیه ک مشکل ایجاد بشه

اینکه دوس داری عمل‌کنی یا نه سلیقه ایه ولی نکنید تروخدا ی سری از ادما کپی همدیگه شدن🥲نچرال خیلی قشنگ تره ها

اخه شنیدم طرف میگفت فقط دارم از دهن نفس میکشم و روز دوم پدرم درومد و به خاطر عوارض بیهوشی بالا اوردم ...

نه بابا اینا چیه همش چرته

تنفس که تا تامپون داری باید با دهن باشه سه روز هست بعد برمیدارند هفت تا ده روز هم آتل باز میکنند عادت می‌کنی 

روز اول کلافگی داری درد نداری 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ا مرسییی کجای تهرانه؟؟؟

سمت میرداماد

بزن نت بران آدرس و تماس میاره

من بینی ام پیش ایشون عمل کردم و کاملا راضی ام بدون مشکل تنفسی

الان ۲سال میشه

پسرم هم بزرگ شد پیش اون میخام ببرم