یه دکتر خوب پیدا گن حسابی تحقیق کن و سعی کن طبیعی عمل کنی چون ریسک تنفسیش از مدلای فانتزی و عروسکی کمتره من خودم طبیعی عمل کردم مشکل تنفسی ندارم خداروشکر
خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
نه درد داره نه چیزی اصلا هم اذیت نمیشی برو راحت انجام بده
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
نه درد داره نه چیزی اصلا هم اذیت نمیشی برو راحت انجام بده
اخه شنیدم طرف میگفت فقط دارم از دهن نفس میکشم و روز دوم پدرم درومد و به خاطر عوارض بیهوشی بالا اوردم ...اخه بالا بیارم از دماغمم استفراغ خارج میشه مگه خراب نمیشه؟
اخه شنیدم طرف میگفت فقط دارم از دهن نفس میکشم و روز دوم پدرم درومد و به خاطر عوارض بیهوشی بالا اوردم ...
نه بابا اینا چیه همش چرته
تنفس که تا تامپون داری باید با دهن باشه سه روز هست بعد برمیدارند هفت تا ده روز هم آتل باز میکنند عادت میکنی
روز اول کلافگی داری درد نداری
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»