2777
2789
عنوان

زندگیم بدون ورزش داره سخت میشه

100 بازدید | 13 پست

برای کسی که کل زندگیشو ورزش کرده ورزش نکردن اونم بخاطر درس شبیه این میمونه که انداخته باشنش توی قفس

من عاشق رشته ایم که دارم میخونم عاشق علمم ولی همون انداره حتی بیشتر عاشق ورزشم 

ولی بخاطر نمره هام که اومده پایین مامانم میگه نمیتونی بری ورزش 

10 کیلو اضافه کردم علاوه بر همه اینا مغزم دیگه توان نداره 

بعد از مدرسه خستم و حوصله درسو ندارم 

ولی مامانم نمیفهمه من بدون ورزش نمیتونم تمرکز واسه درسم داشته باشم 

واقعا نمیدونم چجوری بهش بفهمونم ده دفعه بهش گفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیه یکی که تازه اول جوونیشه که نباید اینجوری باشه

من وقتی ورزش میکنم احساس ازادی دارم

دویدن اسکیت بدنسازی بسکتبال والیبال بدمینتون

همشون بهم حس ازادی میده حس سر زندگی میده

من نمبتونم کله 3 سال اینده مو که ینی 3 سال اخر تینیجریم رو فقط برای درس بزارم نمیخوام

نمیشه ورزشایی که کار میکنم برا تو خونه نیست

خب برو پارکی چیزا صبح ها بدو 

بعدشم بیا خونه درس تو بخون

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

زندگیه یکی که تازه اول جوونیشه که نباید اینجوری باشهمن وقتی ورزش میکنم احساس ازادی دارمدویدن اسکیت ب ...

می خواهی چه رشته ای قبول بشی؟ تربیت بدنی هم خوبه ها

مشاور داری؟از مشاورت بخواه با خانواده ات صحبت بکنه

بگو بذارید یه ماه بزم قول میدم نمراتم بیاد بالا

۱۰کیلو مال ورزش نکردن نیست ک

چرا هست 

من از بچگی ژنتیکی چاق بودم و فقط با ورزش میتونم هیکلمو یکم درست کنم وگرنه خورد و خوراکمم اونجوری که فکر میکنی نیست

می خواهی چه رشته ای قبول بشی؟ تربیت بدنی هم خوبه هامشاور داری؟از مشاورت بخواه با خانواده ات صحبت بکن ...

من تجربیم 

ولی برای ایندم برنامه ای ندارم 

از بچگی کتابای علمی میخوندم وقتی بقیه همسنام با باربی بازی میکردن

کتابایی درمورد زیست و فیزیک و شیمی 

فکر کنم حدودا از 9 سالگی الان 16 سالمه دهمم سال دیگه میرم یازدهم

برای همینم از بچگی میدونستم قراره توی چه شاخه ای بخونم 

واقعا علاقه مندم ولی خب ورزشو هم خیلی دوست دارم 

از 3 سالگیم ورزش میکردم 

می خواهی چه رشته ای قبول بشی؟ تربیت بدنی هم خوبه هامشاور داری؟از مشاورت بخواه با خانواده ات صحبت بکن ...

هیچ برنامه ای برای اینده ندارم

جز اینکه رتبه کنکورم جزو برترا بشه و بتونم توی رزومه م برای مهاجرتم بزارمش