2777
2789

فقط توهین منظورم نیست.

مثلا میبینی یه کاربری هروقت پست میذاره انگار دعوا داره. حالت تهاجمی داره. حتی توی شوخیهاش هم این حس حمله وجود داره. نمیتونم اسم کاربر رو بگم وگرنه خیلی بهتر منظورم رو متوجه میشدید.

یا مثلا کاربری هست که اکثر اوقات انگار عصبانیه. اگه پستی ببینه که مخالف نظرش باشه شروع میکنه به بی ادبی کردن.

من خودم رو میبینم وقتی نظر میدم، گاهی اوقات عصبانی هستم، گاهی خوشحالم و شوخی میکنم، گاهی خنثی و آرومم. اینطور نیست که همیشه یه حالت داشته باشم. ولی کاربرهایی که مدنظرمه همیشه انگار یه حالت رو دارن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل نزار بابا فضای مجازی برا همین عقده  ای هاس ک نمیتونن عقده هاشون را تو فضای واقعی تخلیه کنن میان اینجا 

من این جور افراد را نه گزارش میزنم و نه محل بهشون میدم چون ارزش ندارن وقت گران بهام را صرف کل کل کردن با اینا بکنم

من ی پیام گذاشتم برا اسی 

ی کاربر هی گیر داد و هی ادامه حتی بی احترامی ب شوهرم. 

من بیخیال شدم ولی دیدم ب یه کاربر دیه باز غیبت منو کرده. 

والا تحمل نکردم چن تا حرف بش زدم ولی ن کامل. 

بخدا دیه جرات نمیکنم تو تاپیکا نظر بدم

وای یه کاربر دوهفته پیش آنقدر فحش مادر و قومیتی به من داد چند بار گزارش زدم نی نی یار حتی زحمت نکشید تذکر بده حالا من یه کاربریم رو سر اینکه به طرف گفتم به خدا فحش نده تعلیق کردند 

شیدا 🤍🦋
وای یه کاربر دوهفته پیش آنقدر فحش مادر و قومیتی به من داد چند بار گزارش زدم نی نی یار حتی زحمت نکشید ...

کلا اینجا کسی که توهین میکنه تعلیق نمیشه

ولی کسی که توهین نمیکنه تعلیق میشه!

🤦‍♀️🚶‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

کلا اینجا کسی که توهین میکنه تعلیق نمیشهولی کسی که توهین نمیکنه تعلیق میشه!🤦‍♀️🚶‍♀️

خیلی عصبیم گفتم خبرش کاش دوتا فحش میدادم حداقل خالی بشم یعنی نمیدونی چه فحش هایی داد آنقدر گریه کردم الآنم تاپیکش هست منو تگ کرد کل صفحه گوشی فحش نوشته حدود بیست خط گزارش زدم هنوز حذف نشده هرچند عصابش ندارم .تاپیک جدید زده وضع مالیمون داغونه فلان گریه میکرد 

گفتم این خودش بیچارست ولش کردم 

شیدا 🤍🦋
خیلی عصبیم گفتم خبرش کاش دوتا فحش میدادم حداقل خالی بشم یعنی نمیدونی چه فحش هایی داد آنقدر گریه کردم ...

چه بی‌فرهنگه!

از کامنت‌هایی که درمورد شما نوشته اسکرین شات بگیر و توی خصوصی برای نی‌نی‌یار بفرست

ولش کن عزیزم، برات مهم نباشه

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

چه بی‌فرهنگه!از کامنت‌هایی که درمورد شما نوشته اسکرین شات بگیر و توی خصوصی برای نی‌نی‌یار بفرستولش ک ...

فرستادم براش لینک تاپیکش هم فرستادم سه روز تعلیقش کرد فقط 

کلا نی نی سایت بی در و پیکر شده پنج سال اینجام دیگه دارم به فکر رفتن میوفتم چند مدت نبودم خیلی حالم خوب بود 

شیدا 🤍🦋