2777
2789
عنوان

کسی هست بگه تجربی غول نیست واقعا

232 بازدید | 32 پست

من دوست دارم کنکور دندونپزشکی بیارم یا حداقل رشته های تربیت بدنی فیزیک دارو ن حتما پزشکی 

اینارو دوس دارم 

ولی همه بهم میگن برو انسانی، انسانی هم استعدادم بیشتره ولی دوسش ندارم، چکار کنم.. 

میدونم تجربی سخته ولی همه دارن منصرف میکنن میگن باید از تابستون نهمت شروع کنی خیلی بخونی دیگه تفریح ندلری زندگی نداری نمیدونم.. 

جو خشک مدارس رقابت 

سوالم اینکه واقعا تجربی غیر قابل حله؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من انسانیم پشیمونم حجمش خیلی زیاده خیلی نگم از منطقش ولی تجربیم همینه 

الان خودم دوس دارم برم ریاضی انقد درس خوندنی زیاد شده خسته شدم 

ولی از یه طرف همش همینه ببین علاقت کدومه اگ خیلییی میخونی دیگه برو اگ معمولی نه نری بهتره 

من اعتقاد دارم اگه با عشق بخونی اصلا برات سخت نیست:)

نظر خودمم همینه میگم اگه بلد باشی چطوری درس بخونی و جمعش کنی اونقدام میگن سخت نیست الان من درس های فیزیک و تو 20 دقیق جمعش میکنم اگرچه ازس متنفرم 😂💔ولی خب

نظر خودمم همینه میگم اگه بلد باشی چطوری درس بخونی و جمعش کنی اونقدام میگن سخت نیست الان من درس های ف ...

فیزیک راهنمایی اصلا قابل مقایسه با فیزیک دبیرستان نیست مخصوصا دوازدهم

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

تابستون نهم چخبره

دیگه کسی که از اون موقع شروع میکنه خنگه😑

اکثرا از تابستون دوازدهم شروع میکنن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

هر رشته ای سختی های خودشو داره 

من فک میکردم انسانی آسون تر از تجربیه الان دارم به تمام معنا ... میشم با اینکه عاشق تک تک کتاباشم خواهش میکنم با علاقه انتخاب کن و به توانایی های خودت هم دقت داشته باش جوری نباشه علومت کم گرفتی باشی بری تجربی .. غیر منطقیه دیگ

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

ببين حالا جدا از سختي و هرچيزي

انساني بازار كار خوبي نداره

رشته هاي تاپش راونشناسي و وكالته ديگه،كه تا به درامد برسي واقعا طول ميكشه

ولي تجربي دوسال بعد از كنكورت ميتوني به يه درامد عالي برسي

الان توي چه مدرسه اي درس ميخوني؟نمونه يا سمپادي؟