2777
2789
عنوان

کسی هست بگه تجربی غول نیست واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راهنمایی ۲۰ ۲۰ ۲۰ 

الان پاررررم میفهمی؟

لامصب نهاییا سختش کرده 

کنکور صد رحمت بهش

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نمراتت چنده؟

عزیزم فیزیک پزشکی دارو تربیت بدنی هر کدوم رشته های جدا هستن 

مثلا برای فیزیک باید بری ریاضی 

ولی اگر میخوای بری تجربی باید درست خیلی خوب باشی که پزشکی قبول بشی ..فقط علاقه مهم نیست استعداد و پشتکار هم مهمه 

بله خیلی سخته انسانی هم سخته نباید ریز دیدش

خواهرم معدل نهایی یازدهمش فقط چند صدم با ۲۰ فاصله داشت آزمون های کلاسینو رو اکثرا صد درصد میزد معدل اول مدرسه بین انسانی ها بود ولی کنکور رو خراب کرد فلسفه و ریاضی کلا دوتا سوال جواب داد که اونم ممکنه اشتباه باشه و منفی بشه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

تجربی عشقه عشق،حاضرم هرساال کنکور بدم ،هرچند الان ترم ۹ دندونم

با اینکه سخته اما اینجور رشته ای قبول شی معلومه کلی ارزشمنده 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تجربی عشقه عشق،حاضرم هرساال کنکور بدم ،هرچند الان ترم ۹ دندونم

وای:)) موفق باشی 

اینکه میگن باید از همه زندگیت بزنی خودتو نابود کنی و اینا و میگن تا وقتی سهمیه هس قبولی غیر ممکنه راسته؟ 

حماقت نکن بیای انسانی 

تجربی حداقلش اینه تا ۱۰ هزار هم بیاری یهذچیزی ازاد ولی معتبر میگیره برات درس تموم کردی نمیخواد الاخون والا خون استخدامی  شی 

ولی انسانی فقط قضاوت دورقمی  میخواد و حقوق تهران زیر ۱۰۰۰ بقیش بایدازمون  استخدامی بدی شاید بگیره شاید نه

بعد یه مشاور خودب بگیر از همین الان درس خون شی

اگه زود شروع کنی به فشار زیادی نیاز نداری 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

سخته ولی قرارم نیس از تابستون نهمت شروع کنی یه میانگین از حرف قلب و منطقت بگیر فارغ از حرف بقیه بعد انتخاب کن پزشکی قبول شدن تلاش فوق العاده تو سال اخرو میخواد بنظرم همین

کاربری دست دو نفره دوستان