صفر تا صد همه چی پای خودشه از کوچیک ترین ترین چیز که تور باشه پای خودشه تا طلا عقد یعنی منظورم اینکه ...
این خیلی عالیه. حتی اگه کمتر از حد نرمال بخره باز ارزشش بیشتر از پسری هست که دستش تو جیب باباشه. چون خودش واسه زندگیش حمت کشیده بیشتر قدر زن و زندگی رو میدونه. من بودم زیاد بهش فشار نمی آوردم
کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
این خیلی عالیه. حتی اگه کمتر از حد نرمال بخره باز ارزشش بیشتر از پسری هست که دستش تو جیب باباشه. چون ...
ما کلا از روز اول همه خرید ها پای خودش بوده چه نامزدی چه یلدا چه عیدی خانواده اش فقط کار های تزیین و...انجام دادن بخاطر همون گفتم در حد متوسط باشه خیلی هم از عرف کمتر نباشه چون منم قبول کنم حقیقت خانواده ام قبول نمیکنن
ما کلا از روز اول همه خرید ها پای خودش بوده چه نامزدی چه یلدا چه عیدی خانواده اش فقط کار های تزیین ...
در حد صد تومن که اگه بتونه بخره خوبه
کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏