2777
2789
ببین وقتی من یه درامد معمولی داشته باشم و قیمت خونه و ملک و ماشین معقول باشه، میگم چند سال پس انداز ...

نه درست نیست 

آدم نداشته باشه خرج نمیکنه الان یه دونه پیتزا زیر ۴۰۰ـ۵۰۰ تومن نیست یه بستنی ساده شده ۵۰ تومن

پس همین رستوران رفتن و خرید کردن هم پول خوبی میخواد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

فامیلا همسرم حتی مادربزرگشون که پارسال فوت کرده کلی دلار تو خونش بود و بین بچه ها هم تقسیم شد

نمیدونم فامیلا همسرم از کجا انقدر مطمین بودن که دلار چندبرابر میشه و این همه خریدن..

و جالبه نمیگن چراشو نمیدونم ؟؟؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درست نیست آدم نداشته باشه خرج نمیکنه الان یه دونه پیتزا زیر ۴۰۰ـ۵۰۰ تومن نیست یه بستنی ساده شده ۵ ...

شما فرض کن من یه کارمند معمولی باشم، ۲۰ تومن درامده، با این ۲۰ تومن نمیتونم خونه و ماشین بخرم، نهایتا چند گرم طلا بتونم پس انداز کنم، ولی میتونم پیتزا و بستنی بخرم

ادم دلش باید خوش باشه 

ی زمانی من باردار بودم اونقدر تهوع میکشیدم ببین محاله تصور کنی تو سرمای زمستون ۶ صبح تو حیاط معذرت میخوام بالامی اوردم تا خود شب هرشب بیمارستان سروم دستام پاره ۹ ماه تمام هر شب هر روز هر لحظه چقدر گرسنگی کشیدم  /

پول بود زیادم بود بهترین بیمارستان بود اما من خوب نمیشدم... وقتی حالم بهم میخورد دقیقا اخراش حس میکردم ازرائیل جونمو میکشه بیرون باز جونم برمیگرده سرجاش

دل ادم باید اروم باشه

شما فرض کن من یه کارمند معمولی باشم، ۲۰ تومن درامده، با این ۲۰ تومن نمیتونم خونه و ماشین بخرم، نهایت ...

کسی از خونه و ماشین حرف نزد 

ایشون میگه مردم پولدار شدن 

الان دیگه هیشکی نمیتونه خونه و ماشین داشته باشه 

و انقد هم که مردم ادعا دارن بی پول و فقیر نیستن 

همینجا قبل عید تاپیک میزدن کفش خریدم ۲ میلیون می‌گفتیم گرونه می‌پرید به آدم که نه قیمتش ارزونه 

خب کسی که ۲میلیون براش ارزونه فقیر و ندار نیست 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نه عزیزم خیلیا دیگه قید خونه دار شدنو زدن دیگه با لذت های انی میگذرونن

باشه شما درست میگید 

آدم جواب تاپیک یکی دیگه رو میده باید دو ساعت ریپلای بقیه رو جواب بده 

خب تو هم نظرتو به اسی بگو به من چه 

کسی از خونه و ماشین حرف نزد ایشون میگه مردم پولدار شدن الان دیگه هیشکی نمیتونه خونه و ماشین داشته با ...

همون خونه و ماشین ملاک اصلیه، شما الان کفش ۲ تومنی بخری ولی با ۲۰ سال کار کردن خونه نداشته باشی یعنی گرونی و عدم تناسب درامد و مخارج