2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز نمیشه گفت پولدار. باید کیفیت زندگیشونو از نزدیک دید .طرف میبینی از از شکمش میگره ساعت چند میلیونی بگیره .چیزی که شما میبنی اون ساعته .گرسنگی که میکشرو نمیبینی متاسفانه الان همه اینجورین

بله قبول دارم 

اینم بگو واسه خیلی ها دیگه درست بودن و پاک بودن پول اهمیتی نداره 

به تعداد موهای سرم میشناسم پول نزول میدن مثلا حتی خانوما 

این مدل پولدار خیلی زیاده که خب از گلوی یه عده مثل من نمیره پایین متاسفانه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان پولدارا از معمولی ها گدا ترن شدن که .. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اسم کاربریتم عوض کن بهت نمیاد

دقیقا 😂😂😂✋🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

فکر نمیکنم بهش اما درسته واقعاپولدارن الکی میگن مردم قدرت خرید ندارن رستوران ها کافه ها پاساژ ها انق ...

ببین وقتی من یه درامد معمولی داشته باشم و قیمت خونه و ملک و ماشین معقول باشه، میگم چند سال پس انداز میکنم و رشد میکنم از نظر مالی بعدش

ولی وقتی حساب میکنم می‌بینم هیچ‌جوره با این حقوق معمولی نمیتونم به خونه و ... برسم، خرجش میکنم دیگه درسته؟ 

نه بعضیا خیلی داغونند یه موسسه خیریه نزدیک محلمون هست یکی چشم نداره ولی یه دخترناز داره و یکیشون خیلی لاغر و لباسهای داغون و..

دوشنبه ها برای دیدن مددکارشون میان یا روزهای مناسبتی برای دریافت عیدی برنج و..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

سفر خارجی که ترکیه و دبی و کربلارو حساب نکن که تا کیش بری گرونتر در میاد تو ایران 

سفرهای اروپایی و ژاپن و امریکا و اینا که چهاردرصد مردم توانشو دارن 

ولی به قول مردم چون قیمت خونه و ماشین رفته بالا مردم میبینن نمیتونن راحت تهیه کرد میرن پولشونو میدن برای تفریح و کافه و رستوران