2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست😭😭

134 بازدید | 13 پست

خستم خیلی خستم 

ذهنی جسمی

نمیتونم اصلا تمرکز کنم درس بخونم

حالم خوب نیست

مشکلم اینجاست هیچکیم نمیفهمه چون هیچ وقت بروز نمیدم

حالم واقعا واقعا خوب نیست 

چیکار کنم خدایااااا

واسه منی ک از صبح تا شب درس میخوندم خیلی سخته ک وقتی میخوابم هیچ انگیزه ای واسه پا شدن ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم مونده دووم بیار

هر روز میرم جلوتر بد تر میشه

من تازه واسه المپیاد زیست میخوندم بهترین سطح زبانو داشتم من تو مدرسمون نامبر وان بودم ولی الان خیلی سختم😭😭

هر روز میرم جلوتر بد تر میشهمن تازه واسه المپیاد زیست میخوندم بهترین سطح زبانو داشتم من تو مدرسمون ن ...

چی بگم خدا نگذره ازشون با این قوانین و کنکور مزخرفشون 

الان مهم اینه امیدتو از دست ندی به تهش فک کنم به چیزی ک میخوای بشی اگه هعی سختیاشو بیار تو ذهنت بدتر از کار میفتی نمیتونی درس بخونی فقط فقط به هدفت فکر کن نه هیچ چیز دیگه ای

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

به این فکر که آخر آخرش در بدترین شرایط چه اتفاقی برات میفته؟ضمنا یه دفتر یا سررسید داشته باش حال و احوال درسی و غیردرسی تو بنویس.نوشتن باعث تمرکز میشه و به سمت برنامه ریزی حرکتت میده.قوت و قدرت و ضعف و تهدیدها و فرصت هاتو بنویس.برنامه ریزی کن.شما برنده ای 

به این فکر که آخر آخرش در بدترین شرایط چه اتفاقی برات میفته؟ضمنا یه دفتر یا سررسید داشته باش حال و ا ...

خیلی ایده خوبی بود

خیییلی ممنونتونم

دستتون طلا 💕